Επτά ήττες και... μία νίκη για τους Πίστονς

Με αμυντική λειτουργία παγκοσμίου επιπέδου στο τέταρτο 12λεπτο, οι Ντιτρόιτ Πίστονς κέρδισαν με 88-80 τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μάλιστα τα «πιστόνια» διέκοψαν αρνητικό σερί επτά παιχνιδιών με την επιτυχία τους Auburn Hills. Ο rookie Μπράντον Νάιτ αποδείχθηκε ηγέτης των γηπεδούχων με 21 πόντους και επτά ασίστ, ενώ ξεχώρισε η συνολική αμυντική λειτουργία των ουραγών της Central, η οποία κορυφώθηκε στην τελευταία περίοδο.

Ο Τζέισον Μαξίελ είχε οκτώ πόντους και δέκα ριμπάουντ, αλλά τα δύο του μπλοκ και η... εξαφάνιση των ψηλών των «ελαφιών» που αντιμετώπισε ήταν αυτά που ξεχώρισαν. Άλλωστε ο Ντρου Γκούντεν (4 π.), Κάρλος Ντελφίνο (3 π.) και Λουκ Μπα Α Μούτε (7 π.) «χάθηκαν» ύστερα από το 35-31 υπέρ της ομάδας τους στο δεύτερο 12λεπτο.

Ακόμα ο Γκρεγκ Μονρό κατέγραψε 16 πόντους συν δέκα ριμπάουντ και ο Ταϊσόν Πρινς 13 συν οκτώ, αντίστοιχα. Έτσι οι Πίστονς συμπλήρωσαν πέντε νίκες σε είκοσι ματς και άφησαν την ομάδα του Μιλγουόκι στις δέκα σε 22, αντίστοιχα.

Για τους Μπακς, ο Μπράντον Τζένινγκς σταμάτησε στους είκοσι πόντους με 3/10 τρίποντα, ενώ διασώθηκε ο έτερος βασικός γκαρντ, Σόουν Λίβινγκστον, με 14 πόντους. Συνολικά, πάντως, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με έντονα σημάδια κόπωσης στο παρκέ.

{youtube}cVgPhdWXoqU{/youtube}

{youtube}kktfwuXLMjw{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×