Επιστροφή στις νίκες για Μπλέιζερς με Κρόφορντ

Με «διαστημικό» Τζαμάλ Κρόφορντ, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς πέρασαν από την έδρα των Νιου Ορλίνς Χόρνετς με σκορ 94-86.

Ο έκτος παίκτης της ομάδας του Πόρτλαντ σταμάτησε στους 31 πόντους, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ για φέτος. Συνολικά άθροισε χρόνο συμμετοχής 29:51, ενώ δεν παρέλειψε να μοιράσει οκτώ ασίστ, οπότε αναδείχθηκε «πρόσωπο» της αναμέτρησης του New Orleans Arena.

Από την πλευρά του, με δύο ελεύθερες βολές ο Ρέιμοντ Φέλτον διαμόρφωσε το καταλυτικό 88-84 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και συμπλήρωσε 18 πόντους, ενώ ο All-Star Λα Μάρκους Όλντριτζ και ο Τζέραρλντ Ουάλας σημείωσαν από 14. Πάντως ο Κρόφορντ ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε με δώδεκα πόντους σε επιμέρους σκορ 15-5 που άρχισε στο τρίτο 12λεπτο και τελείωσε στο τέταρτο.

Το συγκεκριμένο 15-5 «έσβησε» τους 23 πόντους του Τρέβορ Αρίζα, ο οποίος είχε παράλληλα 9 ριμπάουντ. Μάλιστα, ακόμα και στην τέταρτη περίοδο, οι Χόρνετς προηγήθηκαν με 78-77, αλλά τελικά «παραιτήθηκαν» και υπέστησαν την όγδοη διαδοχική τους ήττα.

Αυτή ήταν η 23η συνολικά σε 27 ματς της ομάδας της Νέας Ορλεάνης από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Από την άλλη, οι Τρέιλ Μπλέιζερς ανήλθαν στο 15-12 ξεπερνώντας δύο συναπτές αποτυχίες.

{youtube}TiTi_wyBoCY{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×