Εύκολα στο Σολτ Λέικ οι Θάντερ

Αν και απειλήθηκαν στιγμιαία στο τρίτο 12λεπτο, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επανέκτησαν μεγάλη διαφορά και κέρδισαν με 101-87 τους Γιούτα Τζαζ εκτός έδρας.

Μετά το 49-44 του ημιχρόνου, οι Τζαζ «απάντησαν» με επιμέρους σκορ 14-7 και προηγήθηκαν με 58-56. Αυτό ήταν το πρώτο προβάδισμα του συλλόγου του Σολτ Λέικ από το πρώτο 12λεπτο, αλλά ταυτόχρονα αποτέλεσε το... τελευταίο τους.

Μία σειρά από λάθη των γηπεδούχων επέτρεψαν στους πρωτοπόρους της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης. Με μπροστάρη τον Ράσελ Ουέστμπρουκ η διαφορά ξεπέρασε εύκολα το +10 και οι Τζαζ υπέβαλαν... παραίτηση.

Ο πλέι-μέικερ των Θάντερ σταμάτησε στους 28 πόντους με 10/20 σουτ. Ακόμα, ο Κέβιν Ντουράντ συνέβαλε με 19 πόντους, ενώ οι Σερτζ Ιμπάκα (16 π., 11 ρ.) και Κέντρικ Πέρκινς (10 π., 10 ρ.) κατέγραψαν double-double.

Από την άλλη, όλοι οι βασικοί των γηπεδούχων ξεπέρασαν τους δέκα πόντους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Συγκεκριμένα ο Αλ Τζέφερσον είχε 20 πόντους συν 8 ριμπάουντ, ο Πολ Μίλσαπ 10 συν 9, αντίστοιχα, ενώ οι Γκόρντον Χέιγουορντ και Ράτζα Μπελ πέτυχαν από 13 πόντους και ο Ντέβιν Χάρις 11.

Πλέον οι «βροντές» έχουν ρεκόρ 21-6 και διαφορά τριών επιτυχιών από τους πρωτοπόρους της Southwest, Σαν Αντόνιο Σπερς, που ακολουθούν στην δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Οι Τζαζ υποχώρησαν στο 13-12 συμπληρώνοντας τρεις διαδοχικές ήττες.

{youtube}QGAOTP8C-jc{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×