Τέλος η αναμονή για Έρβινγκ

Η αρμόδια ιατρική επιτροπή του ΝΒΑ ενέκρινε την συμμετοχή του Κάιρι Έρβινγκ στον αγώνα των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Ο rookie πλέι-μέικερ απουσίασε από τρία συναπτά παιχνίδια λόγω συμπτώματα διασείσεων. Την Τετάρτη (15/02), όμως, το σχετικό επιτελείο της λίγκας του έδωσε το «ελεύθερο» να επιστρέψει στα παρκέ.

«Είμαι πάλι στο 100%. Νιώθω καλά που θα επιστρέψω στη δράση» δήλωσε αμέσως μετά το πρωινό ζέσταμα των «καβς» ο Έρβινγκ πιστοποιώντας την επαναφορά του. Άλλωστε, από χθες (14/02), ο ταλαντούχος γκαρντ είχε ξεκινήσει τις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του, αλλά εκκρεμούσε η απαραίτητη έγκριση του ΝΒΑ, το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οτιδήποτε σχετίζεται με διάσειση.

Στις 7 Φεβρουαρίου, ο 19χρονος πλέι-μέικερ προσγειώθηκε άτσαλα στο γόνατο του Ντουέιν Ουέιντ στο ματς με τους Μαϊάμι Χιτ. Από τότε έχει τεθεί εκτός παρκέ, καθώς ένιωσε ζαλάδες και πονοκεφάλους. Πλέον, η πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ είναι πάλι στην διάθεση των Μπάιρον Σκοτ, προπονητή των Καβαλίερς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×