Έδειξαν τη... ψυχή τους οι Μπουλς

Μπορεί οι Μπόστον Σέλτικς να ξεκίνησαν δυνατά στο United Center, αλλά οι Σικάγο Μπουλς πήραν τη νίκη με σκορ 89-80.

Οι «κέλτες» προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο, αλλά ένα το 26-11 υπέρ των Μπουλς στο δεύτερο 12λεπτο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 44-35 υπέρ των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος, οι Σέλτικς, αν και βρέθηκαν στο -16, μείωσαν πάλι την διαφορά και προηγήθηκαν, αλλά με μπροστάρη τον Λουόλ Ντενγκ, οι πρωτοπόροι της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ κατέκτησαν μία πολύ δύσκολη νίκη.

Ένα σερί 12-0 στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης μετέτρεψε το 69-69 σε 81-69 και ουσιαστικά ήταν αυτό που τελείωσε τον αγώνα. Ο Ντενγκ ολοκλήρωσε την προσπάθεια του με 23 πόντους συν δέκα ασίστ, ο Κάρλος Μπούζερ είχε 23 πόντους συν 16 ριμπάοντ και ο Γιοακίμ Νοά 15 πόντους συν 15 ριμπάουντ. Από την πλευρά του, ο Ντέρικ Ρόουζ απλά παρακολούθησε τον αγώνα νιώθοντας ενοχλήσεις στη μέση του.

Για τον σύλλογο της Βοστόνης ξεχώρισε ο Κέβιν Γκαρνέτ με 18 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Ακόμα, ο Ραζόν Ρόντο σημείωσε 17 πόντους, οκτώ ασίστ και επτά ριμπάουντ, ενώ οι Πολ Πιρς (14 π.) και Ρέι Άλεν (12 π.) παρέμειναν άστοχοι αθροίζοντας 10/29 σουτ.

Πλέον, η ομάδα της «πόλης των ανέμων» έχει ρεκόρ 25-7 και διαφορά μίας επιτυχίας από τους Μαϊάμι Χιτ στην «κούρσα» της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Από την άλλη, οι Σέλτικς υποχώρησαν στο 15-14 και βρέθηκαν 4.5 επιτυχίες μακριά από το ρετιρέ της Atlantic, στο οποίο βρίσκονται οι Φιλαδέλφεια 76ερς.

{youtube}vttVLj3laiI{/youtube}

{youtube}2UAEYR0CUTE{/youtube}

{youtube}ZGnGGmAN95I{/youtube}

{youtube}VeKSbjhyzZA{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×