Στο τελευταίο δεύτερο οι Γκρίζλις

Οι Μέμφις Γκρίζλις επιβλήθηκαν με 103-102 των Ντένβερ Νάγκετς του Κώστα Κουφού, χάρη σε δίποντο του Ντάντε Κάνινγχαμ, ένα δεύτερο πριν την λήξη.

Ο διεθνής Έλληνας έμεινε στο παρκέ μονάχα για 5:49, αν και ξεκίνησε βασικός. Σε αυτό το διάστημα είχε 0/1 σουτ και ένα λάθος. Πάντως το «ζουμί» του αγώνα ήταν στο τελευταίο του δευτερόλεπτο.

Σε αυτό, ο Ρούντι Γκέι αστόχησε, αλλά ο Κάνινγχαμ (4 π.) έσπρωξε την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι και πρόσφερε τη νίκη στους Γκρίζλις. Αυτή ήταν η τρίτη συναπτή επιτυχία της ομάδας του Τενεσί, αν και απώλεσε προβάδισμα 23 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο.

Έξι παίκτες των Γκρίζλις αποδείχθηκαν «διψήφιοι», αλλά ο Ρούντι Γκέι ξεχώρισε με είκοσι πόντους. Ακολούθησαν οι Ο Τζέι Μέιο με 17 πόντους, Μάικ Κόνλεϊ με 16, Μαρκ Γκασόλ με 16, Τόνι Άλeν με 13 και ο Μαρέσι Σπέιτς με 12. Μάλιστα, ο Γκασόλ είχε επίσης 14 πόντους και οκτώ ασίστ. Από την άλλη διακρίθηκε ο Κόρεϊ Μπρούερ με 26 πόντους, ενώ οι Τάι Λόουσον και Κένεθ Φαρίντ σημείωσαν από 18.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 17-14 ύστερα από το καλάθι του Κάνινγχαμ. Οι Γκρίζλις βρέθηκαν στην τρίτη θέση της Southwest ισόβαθμοι με τους Χιούστον Ρόκετς, ενώ οι Νάγκετς έμειναν στην δεύτερη θέση της Northwest.

{youtube}aQ4ihraTeQ8{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×