Προώθηση... πάγκου για τους Χοκς

Έλειπε ο πρώτος τους σκόρερ, Τζο Τζόνσον, αλλά οι Ατλάντα Χοκς επιβλήθηκαν των Ορλάντο Μάτζικ με 83-78 λόγω της σημαντικής συνεισφοράς των αναπληρωματικών παικτών τους.

Έστω με ένα πόντο διαφορά, τα «γεράκια» ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς τον Τζόνσον, ο οποίος υποφέρει από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο, οι Χοκς διέκοψαν αρνητικό σερί τριών αγώνων σε παιχνίδι με τους ανταγωνιστές τους στην Southeast, Μάτζικ.

Οι φιλοξενούμενοι σχεδόν ανέτρεψαν το 47-30 του ημιχρόνου, αλλά έφτασαν μέχρι το 69-68, 4:42 πριν την λήξη. Με πέντε διαδοχικούς πόντους του Ουίλι Γκριν, οι γηπεδούχοι «έγραψαν» το 74-68 και δεν ξανακοίταξαν... πίσω.

Συνολικά ο «πάγκος» των Χοκς είχε 36 πόντους, εκ των οποίων οι 14 ήταν του Γκριν και οι 15 του Τζανίρο Πάργκο. Ακόμα, ο Τζος Σμιθ σημείωσε 22 πόντους και κατέβασε δώδεκα ριμπάουντ αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ πέτυχε 13 πόντους, ο Ντουάιτ Χάουαρντ περιορίστηκε στους δώδεκα συν ισάριθμα ριμπάουντ και ο Χέντο Τούρκογλου σημείωσε 12 πόντους με 4/16 σουτ. Συνολικά οι Μάτζικ είχαν 31/82 σουτ, οπότε γνώρισαν φυσιολογικά την ήττα μπροστά σε 14,523 θεατές στο «Philips Arena». Άλλωστε απουσίασε ο βασικός τους πλέι-μέικερ, Τζαμίρ Νέλσον.

Πλέον έχουν ρεκόρ 22-13 και επέτρεψαν στους Χοκς να «ανέβουν» στο 20-14. Οι δύο ομάδες έχουν δηλαδή διαφορά 1.5 επιτυχίας στη διακοπή για το ετήσιο All Star Game, αλλά παραμένουν μακριά από τους πρωτοπόρους του ομίλου τους, Μαϊάμι Χιτ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×