Πονάει ο Νοβίτσκι και «πέφτουν» οι Μάβερικς

Αποχώρησε πρόωρα ο Ντρικ Νοβίτσκι και οι Μέμφις Γκρίζλις προκάλεσαν με σκορ 96-85 την τρίτη διαδοχική ήττα των παγκόσμιων πρωταθλητών.

Ο Γερμανός φόργουρντ πρόλαβε να σημειώσει έναν πόντο σε 9:36, πριν φύγει από το παρκέ του «FedExForum» νωρίς στο δεύτερο 12λεπτο νιώθοντας ενοχλήσεις στη μέση. H απουσία έγινε φυσικά αντιληπτή από τους Γκρίζλις, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία και έφτασαν στη νίκη με 22 πόντους συν 11 ριμπάουντ του «καυτού» All-Star, Μαρκ Γκασόλ απέναντι στους «πληγωμένους» αντιπάλους τους.

Ακόμα, ο Μάικ Κόνλεϊ είχε είκοσι πόντους συν 11 ασίστ, ενώ ο Ρούντι Γκέι έφτασε στους 18 πόντους με 8/19 σουτ και ο Ντάντε Κάνινγχαμ στους δέκα με 5/6, αντίστοιχα. Για τους «μαβς» ξεχώρισαν οι 18 πόντοι του Τζέισον Τέρι και οι 16 του Ροντρίγκ Μπομπουά.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τους Τεξανούς στο 21-15 και στην πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, αλλά το σημαντικότερο για τους Μάβερικς είναι η εξέταση της υγείας του Νοβίτσκι. Από την πλευρά τους, οι Γκρίζλις ανήλθαν στο 20-15 και εδραιώθηκαν στην έβδομη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×