Ξεπέρασαν... Κόμπι οι Πίστονς

Μπορεί ο Κόμπι Μπράιαντ να έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, αλλά δεν απέτρεψε το 88-85 των Ντιτρόιτ Πίστονς επί των Λος Άντζελες Λέικερς στην παράταση (78-78 κ.α.).

Ο «Mamba» είχε μόλις 6/17 δίποντα και 2/9 τρίποντα, με τα οποία έφτασε στους 22 πόντους, αλλά ανέλαβε, όπως συνήθως, τις κρίσιμες επιθέσεις των «λιμνάνθρωπων». Με δικό του σουτ ισοφάρισαν σε 78-78 οι Λέικερς σε «νεκρό» χρόνο, αλλά ο Μπράιαντ ήταν αυτός που αστόχησε στο κρίσιμο σουτ της παράτασης, στο οποίο ο Μέτα Γουόρλντ Πις (4 π., 2/9 σ.) πρόλαβε να πάρει ριμπάουντ και να επιχειρήσει δεύτερο διαδοχικό τρίποντο που δεν βρήκε στόχο.

Έτσι δικαιώθηκε η προσπάθεια του Ρόντνι Στάκι που σημείωσε 34 πόντους με 13/20 σουτ. Ακόμα, ο Μπεν Γκόρντον πέτυχε 15 πόντους, ενώ οι Ταϊσόν Πρινς, Τζέισον Μάξιελ και Γιόνας Γιερέμπκο είχαν από δέκα.

Από την άλλη, ο Άντριου Μπάινουμ σημείωσε τριάντα πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε τρία μπλοκ, ενώ ο Πάου Γκασόλ είχε είκοσι πόντους, δέκα ριμπάουντ και έξι ασίστ. Οι δύο προαναφερόμενοι «ψηλοί» εκμηδένισαν τον Γκρεγκ Μονρό (2 π., 1/10 σ., 15 ρ.), αλλά δεν μπόρεσαν να προφέρουν τη νίκη στους Λέικερς, αφού η βραδιά «άνηκε» στον Στάκι και στους 22,076 θεατές που βρέθηκαν στο «Palace of Auburn Hills».

Μοιραία, η ομάδα της «πόλης των αγγέλων» υποχώρησε στο 23-15 και μοιράζεται, πάλι, το ρετιρέ της Pacific με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Οι ουραγοί της Central, από την πλευρά τους, πέτυχαν την 13η τους νίκη σε 39 ματς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×