Συνέχισαν με... περίπατο οι Νάγκετς

Την πέμπτη τους νίκη σε έξι ματς ύστερα από το All Star Game πέτυχαν οι Ντένβερ Νάγκετς κερδίζοντας με 110-97 τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Μέχρι το τέλος του τρίτου 12λεπτου, οι Χόρνετς ήταν ανταγωνιστικοί. Ωστόσο, ένα επιμέρους σκορ 10-2 των Νάγκετς διαμόρφωσε το 74-63, 2:58 πριν την λήξη της περιόδου. Μάλιστα ο Αλ Χάρινγκτον σημείωσε πέντε από τους δέκα συγκεκριμένους πόντους και άθροισε είκοσι σε όλο το παιχνίδι.

Ύστερα από αυτό το σημείο της αναμέτρησης, οι Χόρνετς δεν επανήλθαν. Άλλωστε, ο Άαρον Αφλάλο συνέβαλε στην.. αποσυναρμολόγησή τους με 27 πόντους. Ακόμα, ο Νενέ σημείωσε δέκα, ενώ ο Τάι Λόουσον είχε 11 πόντους και δέκα ασίστ. Από την άλλη, ο Τζάρετ Τζακ πέτυχε 17 πόντους, ο Ξαβιέ Χένρι δώδεκα και ο Μάρκο Μπελινέλι άλλους δώδεκα.

Έτσι, οι 19,155 θεατές που βρέθηκαν στο «Pepsi Center» παρακολούθησαν τους Νάγκετς να προωθούνται στο 23-8, αλλά όχι τον Κώστα Κουφό που παραμένει τραυματίας. Την ίδια ώρα, οι ουραγοί της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ γνώρισαν την 31η τους ήττα σε σαράντα ματς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×