Δύο επιστροφές για Χόρνετς

Ο Καρλ Λάντρι επανήλθε στις προπονήσεις, κάτι που θα κάνει επίσης ο Έρικ Γκόρντον τις επόμενες μέρες για λογαριασμό των Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Οι ουραγοί της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ διανύουν πολύ δύσκολη σεζόν. Ενδεικτικά, ο κόουτς των Χόρνετς, Μόντι Ουίλιαμς, έχει χρησιμοποιήσει 15 διαφορετικές βασικές πεντάδες και 13 διαφορετικούς παίκτες σε αυτή. Προφανώς, πέρα από τις αλλεπάλληλες ήττες, η πορεία του συλλόγου της Νέας Ορλεάνης έχει «σημαδευτεί» από τραυματισμούς.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όμως, ο Γκόρντον θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία του στο δεξί του γόνατο και θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Λάντρι τις ξεκίνησε ήδη, αφού ξεπέρασε το πρόβλημά του στο αριστερό γόνατο που τον ταλαιπωρεί από τις αρχές του Φεβρουαρίου. Αν δεν προκύψει απρόοπτο, ο 28χρονος φόργουρντ θα πάρει μέρος στο σαββατιάτικο (24/03) ματς κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Αντίθετα, ο βασικός σέντερ, Εμέκα Οκαφόρ, παραμένει εκτός και δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής του, αν και το αριστερό του γόνατο έχει ήδη προκαλέσει απουσία από τα 18 τελευταία παιχνίδια. Ακόμα, το δεκαήμερο συμβόλαιο του Τζεφ Φουτ, άλλου σέντερ που αποκτήθηκε προσωρινά, δεν ανανεώθηκε.

Οι Χόρνετς διατηρούν απλά μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα play off, ενώ είναι αρκετά πιθανό να μπουν στη διαδικασία του lottery pick το ερχόμενο καλοκαίρι. Εντούτοις, ο Ουίλιαμς, προπονητής του συλλόγου, θα ήθελε να χρησιμοποιήσει πριν το τέλος της σεζόν όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του, ώστε να εξάγει τα απαραίτητα συμπεράσματα ενόψει του 2012-13.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×