Από το -16 οι Χοκς

Ο άνθρωπος του... τέταρτου 12λεπτου, Τζο Τζόνσον, οδήγησε τους Ατλάντα Χοκς στο εκτός έδρας 95-92 επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν το προβάδισμα για ολόκληρο τον αγώνα και έφτασαν στο +16. Ωστόσο, η διαφορά ανατράπηκε από τους αποφασισμένους Χοκς στην τέταρτη περίοδο, χρονικό διάστημα στο οποίο... ανέλαβε ο Τζόνσον.

Συγκεκριμένα, ο φόργουρντ των «γερακιών» πέτυχε εννέα από τους 16 πόντους του στο τέταρτο 12λεπτο. Μεταξύ άλλων σημείωσε το νικητήριο τρίποντο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Τζον Ουόλ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε «νεκρό» χρόνο, αλλά αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε. Έτσι ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 1/10 σουτ και οκτώ πόντους.

Με είκοσι πόντους, ο Τζος Σμιθ κράτησε «ζωντανούς» τους εκπρόσωπους της Ατλάντα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Επίσης, οι Μάρβιν Ουίλιαμς και Ζάζα Πατσούλια πέτυχαν από 13 πόντους. Ο τελευταίος, πάντως, τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον Νενέ των 21 πόντων και 11 ριμπάουντ. Για τους «μάγους», ο Τζαμάλ Κρόφορντ ακολούθησε με είκοσι πόντους.

Έτσι, οι Χοκς «ανέβηκαν» στο 29-20 με την τρίτη συνεχόμενή τους νίκη και βρέθηκαν μόνοι στην πέμπτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Από την άλλη, οι Ουίζαρντς γνώρισαν την 36η ήττα τους σε 47 αγώνες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×