Εξαφανισμένος ο Φρεντέτ

Σε κολεγιακό επίπεδο ο Τζίμερ Φρεντέτ προκάλεσε... πανικό, αλλά δεν είναι το ίδιο ενεργητικός στην rookie του χρονιά στο ΝΒΑ.

Πλέον κυκλοφορεί στους δρόμους του Σακραμέντο... απαρατήρητος. Άλλωστε η δέκατη επιλογή του φετινού ντραφτ έχει μειωμένη απόδοση, ενώ ο έτερος πλέι-μέικερ που απέκτησαν οι Κινγκς στο φετινό ντραφτ, Αϊσάια Τόμας, πάει από καλό στο... καλύτερο.

Η «Jimmermania» αποτελεί πλέον παρελθόν, αν και πέρσι τον Μάρτιο αυτή επικρατούσε σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/03), πάντως, θα επιστρέψει στο Σολτ Λέικ, όπου αγαπήθηκε, για να αντιμετωπίσει τους Γιούτα Τζαζ. Οι ιαχές «We Want Jimmer» ενδέχεται να ακουστούν, έστω για μία βραδιά.

{youtube}FpdR6Lzk2_8{/youtube}

Σε αντίθετους ρυθμούς κινείται ο Ντε Μάρκους Κάζινς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά double-doubles εναντίον των Σπερς. Μάλιστα εντυπωσίασε τον Τιμ Ντάνκαν που δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει την άποψή του για τον δευτεροετή σέντερ των «βασιλιάδων»:

«Βελτιώνεται συνεχώς. Κάθε φορά που παίζει γίνεται καλύτερος, αφού προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και στον ρόλο του. Έχει επεκτείνει το παιχνίδι του και δίνει διαρκώς το 100%».

Ο απόφοιτος των Κεντάκι έπρεπε και αναγνώρισε το «μεγαλείο» του Ντάνκαν:

«Είναι απίστευτος παίκτης. Σίγουρα προσπαθώ να του μοιάσω. Είναι πολύ καλός σε πολλούς τομείς, έχει διάρκεια και είναι ηγέτης. Έπαιρνα μαθήματα, όσο ήταν απέναντι μου στο παρκέ».

{youtube}ETQPbqIKH7c{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×