Επιστροφή Κουφού και νίκη των Νάγκετς

Ο Κώστας Κουφός επανέκαμψε και οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν με 99-88 στην έδρα των ουραγών, Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Ο Άαρον Αφλάλο ξεχώρισε με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο έτερος γκαρντ των Νάγκετς, Τάι Λόουσον, είχε δέκα ασίστ και δεκατέσσερις πόντους. Από την πλευρά του, ο Κουφός είχε έξι πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και ένα μπλοκ στα πρώτα 15 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ ύστερα από τραυματισμό του στο γόνατο.

Επίσης ο Κόρεϊ Μπρούερ συνέβαλε με 17 «παγκίσιους» πόντους, οπότε οι εκπρόσωποι του Ντένβερ βρέθηκαν, προσωρινά τουλάχιστον, στην έβδομη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ με ρεκόρ νικών-ηττών, 28-24.

Πέρα από τους παραπάνω, ο Κένιθ Φαρίεντ είχε δώδεκα πόντους και ο Τζαβέιλ Μακ Γκι 11. Με την συμβολή τους, οι Νάγκετς κυριάρχησαν με 49-34 στα ριμπάουντ.

Πάντως, η ομάδα του Ντένβερ έκανε 25 λάθη, τα οποία κράτησαν τις «αγριόγατες» κοντά στο σκορ. Ακόμα, ο Τζέραλντ Χέντερσον είχε 21 πόντους, ο Κόρεϊ Μαγκέτι 19, Ρέτζι Ουίλιαμς 15 και ο Κέμπα Ουόλκερ. Έτσι, οι Μπόμπκατς συμπλήρωσαν 42 ήττες σε πενήντα αγώνες και αποτέλεσαν την πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε μαθηματικά από τα φετινά play off.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×