Νίκη χωρίς Κόμπι οι Λέικερς

Αν και δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Κόμπι Μπράιαντ, οι Λος Άντζελες Λέικερς κέρδισαν με 93-91 τους αποδεκατισμένους Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε εκτός ο πρώτος σκόρερ των «λιμνάνθρωπων» και οι εκπρόσωποι του Λος Άντζελες τα βρήκαν πάλι... σκούρα. Ας όψεται το τρίποντο του Ραμόν Σέσιονς που δημιούργησε το +6, 26 δεύτερα πριν από την λήξη, αλλιώς το παιχνίδι ενδέχεται να είχε διαφορετική κατάληξη.

Ο πλέι-μέικερ των Λέικερς άθροισε 17 πόντους, μοίρασε έξι ασίστ και μάζεψε έξι ριμπάουντ. Ακόμα, ο Πάου Γκασόλ πέτυχε 25 πόντους, ενώ ο Άντριου Μπάινουμ 17. Από την άλλη, ο Καρλ Λάντρι και ο Μάρκο Μπελινέλι είχαν από είκοσι πόντους, ο Γκρέιβις Βάσκεθ 18 συν 11 ασίστ και ο Κρις Κέιμαν 16.

Χωρίς τους Τρέβορ Αρίζα, Έρικ Γκόρντον, Τζάρετ Τζακ, Εμέκα Οκαφόρ και Κρις Τζόνσον, οι Χόρνετς προηγήθηκαν με οκτώ πόντους στο τέταρτο 12λεπτο. Άλλωστε ο Βάσκεθ είχε 5/6 τρίποντα και ο Μπελινέλι 4/7, αλλά οι ουραγοί της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ δεν αντιμετώπισαν πετυχημένα την τελική προσπάθεια της ομάδας της «πόλης των αγγέλων».

Πλέον οι πρωτοπόροι της Pacific έχουν απολογισμό νικών-ηττών, 36-22, και πλεονέκτημα 1.5 επιτυχίας σε σχέση με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Αντίθετα, ο σύλλογος της Νέας Ορλεάνης υπέστη την 42η ήττα της σε 57 ματς.

{youtube}Fqmufy_QgYU{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×