Τριάντα ριμπάουντ του Μπάινουμ στο Σαν Αντόνιο

Αν και δεν είχαν τον Κόμπι Μπράιαντ, οι Λος Άντζελες Λέικερς επιβλήθηκαν εύκολα των Σαν Αντόνιο Σπερς με 98-84!

Ο «μάμπα» δεν πάτησε παρκέ για τρίτο συναπτό ματς, αλλά ο Άντριου Μπάινουμ μάζεψε τριάντα ριμπάουντ και ο Μέτα Ουόρλντ Πις σημείωσε 26 πόντους με πέντε τρίποντα. Αυτοί συνέβαλαν τα μέγιστα στην χειρότερη φετινή εντός έδρας ήττα των «σπιρουνιών».

Ο σέντερ των «λιμνάνθρωπων» πέτυχε και 16 πόντους, αν και χρειάστηκε είκοσι σουτ. Ωστόσο τα τριάντα ριμπάουντ αποτέλεσαν ρεκόρ για το 2011-12 στο ΝΒΑ. Το χαρακτηριστικό είναι πως οι γηπεδούχοι μάζεψαν συνολικά… 33.

Ο έτερος ψηλός, Πάου Γκασόλ, είχε άλλα 11 ριμπάουντ και 21 πόντους με 9/24 σουτ. Εν ολίγοις, οι Λέικερς μετέφεραν τη μπάλα κοντά στο αντίπαλο καλάθι και «σκότωσαν» τους Τεξανούς δημιουργώντας διαφορά «ασφαλείας» από το τρίτο 12λεπτο.

Ακόμα, ο Ουόρλντ Πις είχε 5/8 τρίποντα και 5/7 δίποντα. Στους 13 έφτασε ο Ματ Μπαρνς, ενώ οι Στιβ Μπλέικ και Ραμόν Σέσιονς είχαν από δέκα.

Από την άλλη, ο Ντάνι Γκριν ξεχώρισε με 5/6 τρίποντα και 22 πόντους. Στους 14 σταμάτησε ο Τιμ Ντάνκαν, ενώ ο Τόνι Πάρκερ έμεινε στους τέσσερις, ο Μανού Τζινόμπιλι στους εννέα, ο Πάτρικ Μιλς στους επτά, ο Στέφεν Τζάκσον στους έξι και ο Ματ Μπόνερ στους εννέα. Αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού ο Γκάρι Νιλ, αλλά ο βασικός σέντερ, Ντε Χουάν Μπλερ, και ο Μπορίς Ντιό, δεν τον ξεπέρασαν σε… πόντους, αν και αγωνίστηκαν.

Πλέον οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» έχουν ρεκόρ νικών-ηττών, 37-22. Έτσι παρέμειναν στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, ενώ η ομάδα του Σαν Αντόνιο, δεύτερη στη Δύση, υποχώρησε στο 40-16.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×