Βήμα για play off από Νικς

Ο Τζέι Αρ Σμιθ πρόσφερε για τελευταία φορά το προβάδισμα και οι Νιου Γιορκ Νικς κέρδισαν εκτός έδρας τους Μιλγουόκι Μπακς  με 111-107.

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, καθώς οι εκπρόσωποι του Μιλγουόκι είχαν τη δυνατότητα  να «πάρουν» την ισοβαθμία και να βρεθούν στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Οι Νικς, όμως, το απέτρεψαν και απέκτησαν προβάδισμα δύο επιτυχιών από τα «ελάφια» σε κρίσιμο χρονικό σημείο της regular season, οπότε έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα play off.

Ο Καρμέλο Άντονι σημείωσε 32 πόντους και μάζεψε δέκα ριμπάουντ, αλλά ο Τζέι Αρ Σμιθ ήταν αυτός που πρόσφερε το προβάδισμα στους Νεοϋορκέζους με εύστοχο τρίποντο, 1:04 πριν από την λήξη της τέταρτης περιόδου. Άλλωστε η ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» έμεινε πίσω στο σκορ έπειτα από το θετικό της ξεκίνημα στο πρώτο 12λεπτο.

Ο Σμιθ έφτασε στους 14 πόντους, ενώ ο Τάισον Τσάντλερ σημείωσε 19. Στους 16 σταμάτησε ο Ιμάν Σουμπέρτ, στους 11 ο Λάντρι Φιλντς και στους δέκα ο Στιβ Νόβακ. Από την άλλη, ο Μόντα Έλις πέτυχε 35 πόντους, ο Μπράντον Τζένινγκς 22 και ο Μάικ Ντανλίβι 19, αλλά τα «ελάφια» δεν… άντεξαν στο τέλος.

Πλέον οι Νικς έχουν ρεκόρ νικών-ηττών, 30-28. Παράλληλα, οι Μπακς υπέστησαν την 30ή τους ήττα σε 58 παιχνίδια, οπότε πρέπει να καλύψουν το δύο νίκες στα οκτώ τελευταία ματς της regular season, αν θέλουν να βρεθούν στα play off.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×