Από Ντε Ροζάν την… έπαθαν οι Σέλτικς

Με τον Αντρέα Μπαρνιάνι να χάνει την υπόλοιπη σεζόν, οι Τορόντο Ράπτορς κέρδισαν τους Μπόστον Σέλτικς με 84-79.

Οι «κέλτες» μπήκαν στο «Air Canada Centre» με τέσσερις συναπτές νίκες, αλλά ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν… αποφάσισε να διακόψει το σερί. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης επισημοποιήθηκε η απουσία του Μπαρνιάνι από τις υπόλοιπες φετινές υποχρεώσεις τον Ράπτορς, κάτι που επιβεβαίωσε τις σχετικές φημολογίες που προέκυψαν ύστερα από την υποτροπή που υπέστη στη γάμπα.

Ο Αμίρ Τζόνσον κάλυψε το κενό του Ιταλού φόργουρντ και σημείωσε δέκα πόντους. Ωστόσο, ο Ντε Ροζάν έφτασε στους 22 με 13 στο τρίτο 12λεπτο. Επίσης, ο 22χρονος Αμερικανός τελείωσε το ματς με 13/13 βολές, με τέσσερις από αυτές να καταγράφονται στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.

Πέρα από τον Μπαρνιάνι, εκτός αγώνα έμεινε και ο Χοσέ Καλντερόν λόγω τραυματισμού στο δεξί μάτι, Ωστόσο ο Μπεν Ουζό, ο οποίος τον αντικατέστησε, είχε οκτώ πόντους, οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Ακόμα, ο Λίνας Κλέιζα σταμάτησε στους 17 πόντους και ο Άλαν Άντερσον στους δώδεκα.

Από την άλλη, ο Πολ Πιρς συμπλήρωσε 18 πόντους, ο Έιβερι Μπράντλεϊ 15, ο Κέβιν Γκαρνέτ 13, ο Μπράντον Μπας δέκα, ενώ ο Ραζόν Ρόντο είχε οκτώ πόντους και δώδεκα ασίστ, οπότε άθροισε είκοσι διαδοχικά παιχνίδια με +10 ασίστ. Εκτός έμεινε ο Ρέι Άλεν λόγω τραυματισμού.

Πλέον, οι «κέλτες»» έχουν ρεκόρ νικών-ηττών, 34-25, και διατηρούν την πρώτη θέση στην Atlantic, η οποία εξασφαλίζει την τέταρτη στην ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ. Ο καναδικός σύλλογος, από την πλευρά του, πέτυχε την 21η νίκη του σε εξήντα αγώνες και πλέον μοιράζεται την τελευταία θέση της Atlantic με τους Νιου Τζέρζεϊ Νετς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×