Το καθήκον τους οι Χιτ

Δεν είχαν Ντουέιν Ουέιντ, Μάικ Μίλερ και Ουντόνις Χάσλεμ, αλλά οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν με 105-82 των Σάρλοτ Μπόμπκατς, οι οποίοι συμπλήρωσαν… δεκαπέντε συναπτές νίκες.

Μάλιστα απαιτήθηκαν μόλις 19 πόντοι του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε εννέα ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Άλλωστε το σκορ έγινε 33-19 στο τέλος του πρώτου 12λεπτου και η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τους 15 πόντους στο υπόλοιπο παιχνίδι!

Αυτή ήταν η 11η νίκη των Χιτ σε δώδεκα ματς, από τα οποία απουσίασε ο «φλας» κατά τη διάρκεια της τρέχουσας regular season! Πάντως, ο Κρις Μπος έφτασε στους 18 πόντους και ο Ντέξτερ Πίτμαν στους 16. Ακόμα, ο Τζόελ Άντονι συμπλήρωσε δέκα πόντους.

Για τις «αγριόγατες» ξεχώρισε ο Ντέρικ Μπράουν με 21 πόντους. Ακόμα, ο Τζέραλντ Χέντερσον είχε 14, ο Κέμπα Ουόλκερ 11 και ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο δέκα.

Έτσι οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι διέκοψαν αρνητικό σερί δύο αγώνων και «ανέβηκαν» στο 41-17, οπότε η απόστασή τους από τους πρωτοπόρους της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, Σικάγο Μπουλς, μειώθηκε στις 3.5 επιτυχίες. Από την άλλη, οι Μπόμπκατς γνώρισαν την 51η τους ήττα σε 58 ματς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×