«Απόδραση» με Μπράντλεϊ οι Σέλτικς

Οι Μπόστον Σέλτικς άνοιξαν τη διαφορά στο τρίτο 12λεπτο και κέρδισαν με 94-82 τους Νιου Τζέρζεϊ Νετς.

Το 48-48 του ημιχρόνου μετατράπηκε σε 74-61 στο τέλος του τρίτου 12λεπτου, στο οποίο ο Έιβερι Μπράντλεϊ σημείωσε 11 από τους 18 του πόντους. Μάλιστα ο βασικός γκαρντ των «κελτών» πέτυχε τρία διαδοχικά τρίποντα και ουσιαστικά μεγέθυνε…  μόνος του τη διαφορά.

Στη δέκατη νίκη σε 13 ματς ξεχώρισε συνολικά ο Κέβιν Γκαρνέτ με 21 πόντους και δώδεκα ριμπάουντ, ενώ ο Μπράντον Μπας «έγραψε» 18 πόντους και ο Πολ Πιρς 17. Στους τέσσερις έμεινε ο Ραζόν Ρόντο, ο οποίος μοίρασε 15 ασίστ και συνέχισε το σερί αγώνων με +10 στον συγκεκριμένο στατιστικό τομέα.

Εκτός έμεινε ο Ρέι Άλεν, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο. Μάλιστα αποκλείστηκε ήδη από τον αυριανό (ξημερώματα 16/04) αγώνα κόντρα στους Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Για τους Νετς, οι οποίοι ηττήθηκαν για τρίτη φορά φέτος από τους Σέλτικς, ο Τζέραλντ Γκριν πέτυχε 15 πόντους, ο Μάρσον Μπρουκς 13, ο Ντερόν Ουίλιαμς δώδεκα συν 14 ασίστ και ο rookie Τζόρνταν Ουίλιαμς έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του με δώδεκα πόντους και 14 ριμπάουντ. Αντίθετα, ο Κρις Χάμφρις έμεινε στους έξι πόντους, αλλά μάζεψε δέκα ριμπάουντ.

Έτσι, οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης «ανέβηκαν» στο 35-25 και δείχνουν να εξασφαλίζουν την τέταρτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Από την άλλη, οι Νετς υπέστησαν την 39η ήττα τους σε 61 αγώνες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×