Δεν μπόρεσαν χωρίς Ρόουζ και Ντενγκ οι Μπουλς

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς πέρασαν από την έδρα των Σικάγο Μπουλς με 87-84, καθώς απέφυγαν το… παραδοσιακό τρίποντο σε νεκρό χρόνο.

Κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ και Ντιτρόιτ Πίστονς, οι «ταύροι» ισοφάρισαν στα τελευταία δευτερόλεπτα και επικράτησαν στην παράταση. Αυτή τη φορά, ο Ριπ Χάμιλτον δέχθηκε μπλοκ από τον Τζέιμς Σίνγκλεντον, 5.9 δεύτερα πριν από τη λήξη και ο Σι Τζέι Ουότσον αστόχησε στην τελευταία ευκαιρία των πρωτοπόρων της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Στον αγώνα με τα «πιστόνια», ο Ντέρικ Ρόουζ χτύπησε το πόδι του και ο Λουόλ Ντενγκ τα πλευρά του. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από το εντός έδρας ματς με τους Ουίζαρντς και οι Μπουλς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις απουσίες τους.

Άλλωστε ο Κέβιν Σεραφέν συνέχισε σε… δαιμονιώδη φόρμα σημειώνοντας 21 πόντους και 13 ριμπάουντ. Στους 16 έφτασε ο Τζον Ουόλ και στους 14 ο Μορίς Έβανς. Όλα αυτά με τον Τζαμάλ Κρόφορντ να μένει στα 2/13 σουτ και στους εννέα πόντους, ενώ οι Τρέβορ Μπούκερ και Νενέ παρέμειναν εκτός.

Πάντως, οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» προηγήθηκαν με 68-57 στο τέταρτο 12λεπτο, πριν δεχθούν επιμέρους σκορ 13-0. Μάλιστα ο Χάμιλτον πέτυχε 22 πόντους, ο Ουότσον 17 και ο Κάρλος Μπούζερ 16, αλλά ο Γιοακίμ Νοά έμεινε στους έξι, καθώς νικήθηκε κατά κράτος από τους… αναπληρωματικούς Σεραφέν-Βέσελι.

Πλέον, οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν 15 νίκες σε 61 ματς. Από την άλλη, οι Μπουλς υποχώρησαν στο 46-15 και απέχουν πλέον 2.5 επιτυχίες από τους δεύτερους της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ, Μαϊάμι Χιτ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×