«Βόλτα» των Σπερς στο Λος Άντζελες

Άνοιξαν τη διαφορά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και οι Σαν Αντόνιο Σπερς κέρδισαν εύκολα τους Λος Άντζελες Λέικερς με 112-91 στο «Staples Center».

Ένα σερί 18-0 των «σπιρουνιών» στο δεύτερο 12λεπτο έκρινε την αναμέτρηση. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 63-47 στο ημίχρονο σημειώνοντας επιμέρους σκορ 24-6 στα τελευταία 5:30 του δωδεκαλέπτου. Συνολικά η ομάδα του Σαν Αντόνιο είχε 70.8% στα σουτ στη δεύτερη περίοδο.

Η διαφορά παρέμεινε σε διψήφιο επίπεδο για όλο το δεύτερο ημίχρονο, οπότε οι Σπερς πήραν… εκδίκηση για την προγενέστερη εντός έδρας ήττα τους από τους «λιμνάνθρωπους», ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς… δοκίμασε διάφορα σχήματα ενόψει των playoffs. Το συνδετικό στοιχείο στα δύο συγκεκριμένα ματς είναι ο Κόμπι Μπράιαντ, καθώς απουσίασε από αμφότερα λόγω τραυματισμού.

Στους 29 πόντους και στις 13 ασίστ έφτασε ο Τόνι Πάρκερ, ενώ ο Τιμ Ντάνκαν σημείωσε 19 πόντους, ο Μάνου Τζινόμπιλι 15, o Ντάνι Γκριν 11 και ο Γκάρι Νιλ δέκα. Από την άλλη, ο Άντριου Μπάινουμ πέτυχε 21, αν και είχε 13 στο πρώτο 12λεπτο. Στους 16 έφτασαν οι Πάου Γκασόλ και Ματ Μπαρνς, στους 11 ο Μέτα Ουόρλντ Πις και στους δέκα ο Ραμόν Σέσιονς.

Με μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις, οι Τεξανοί «ανέβηκαν» στο 44-16 και άφησαν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μισή επιτυχία πίσω τους στην «κούρσα» της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Αντίθετα, οι Λέικερς απώλεσαν σερί τεσσάρων νικών και υποχώρησαν στο 39-23, μόλις μισή επιτυχία μπροστά από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με τους οποίους διεκδικούν τον τίτλο της Pacific και την τρίτη θέση της Δύσης.

{youtube}2Yjwip8Y9TM{/youtube}

{youtube}E_R81twXlYw{/youtube}

{youtube}oS50bWP2lms{/youtube}

{youtube}EDTVhtC23PU{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×