Έρικ Σποέλστρα: «Μόνο εμείς δεχόμαστε τιμωρίες»

Εξαιρετικά εκνευρισμένος ήταν ο Έρικ Σποέλστρα, τεχνικός των Μαϊάμι Χιτ, αφού ενημερώθηκε για τις ποινές σε Ουντόνις Χάσλεμ και Ντέξτερ Πίτμαν.

Ο πρώτος επιπλήχθηκε με τιμωρία μίας αγωνιστικής και ο δεύτερος με τρεις. Μοιραία αμφότεροι θα απουσιάσουν από τον αποψινό (25/05, 03:00) αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς. Αμφότεροι, άλλωστε, έκαναν αντιαθλητικά φάουλ στον πέμπτο ημιτελικό της Ανατολής, στον οποίο οι Χιτ πήραν το προβάδισμα με 3-2.

«Η λίγκα δεν έχει πρόβλημα, όταν δέχονται φάουλ οι δύο καλύτεροι μας παίκτες. Σε εννέα παιχνίδια έχουν δεχθεί δεκάδες μαρκαρίσματα στο πρόσωπο. Μάλιστα μερικοί έχουν ματώσει. Η λίγκα δεν έχει πρόβλημα, οπότε ούτε εμείς έχουμε. Θα συγκεντρωθούμε σε αυτά, που μπορούμε να ελέγξουμε» δήλωσε σχετικά ο Σποέλστρα φανερά εκνευρισμένος.

Ακόμα, ο Ντουέιν Ουέιντ συμπλήρωσε: «Όταν κάποιος συμπαίκτης σου δέχεται σκληρό φάουλ, τότε εσύ θέλεις να πάρεις εκδίκηση. Διαπιστώνουμε πως αυτό δεν είναι πάντα θετικό. Πάντα αυτός που απαντά την πληρώνει».

Από την πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Τάιλερ Χάσμπροου, ο οποίος είχε κάνει το πρώτο αντιαθλητικό του πέμπτου αγώνα, σε βάρος του Ντουέιν Ουέιντ: «Ο Χάσπροου έχει χτυπήσει αρκετές φορές κάποιον δικό μας παίκτη φέτος. Ωστόσο εμείς δεχθήκαμε δύο ποινές και αυτοί καμία».

Αντίθετα, ο προπονητής των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις, Φρανκ Βόγκελ, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια: «Δεν μας απασχολεί. Εμείς ασχολούμαστε αποκλειστικά με το έκτο ματς. Δεν θα σχολιάσω τις τοποθετήσεις».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×