Κρις Μπος: «Μου αρκεί που είμαι στο παρκέ»

Δεν ενδιαφέρεται ο Κρις Μπος, αν θα ξεκινήσει στη βασική πεντάδα, καθώς είναι ικανοποιημένος από την ίδια την παρουσία του στο παρκέ.

Άλλωστε ο 28χρονος φόργουορντ απουσίασε από εννέα διαδοχικά παιχνίδια των playoffs, πριν επανέλθει στα μέσα της σειράς με τους Μπόστον Σέλτικς. Μάλιστα απόψε (10/06, 03:30) ενδέχεται να ξεκινήσει στη βασική πεντάδα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον Έρικ Σποέλστρα.

«Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η βασική πεντάδα. Μου αρκεί που παίζω. Τα πάμε καλά, ενώ εγώ είμαι αναπληρωματικός, άρα δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε, δεν έχω την πολυτέλεια να κοιτώ τα λεπτά συμμετοχής μου. Όσο είμαι στο παρκέ, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό είναι το σημαντικό, ενώ τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα» δήλωσε ο Μπος προαναγγέλλοντας νέα απουσία από το βασικό σχήμα των Μαϊάμι Χιτ.

Από την πλευρά του, ο Σποέλστρα συμπλήρωσε: «Μας βοήθησε να κερδίσουμε. Είμαστε σε ακραίο σημείο σε έναν ανταγωνιστικό τελικό περιφέρειας. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψύχραιμα το ζήτημα».

Θυμίζουμε πως οι τελικοί της Ανατολής είναι στο 3-3. Ο νικητής του αποψινού αγώνα θα προκριθεί στους τελικούς της φετινής postseason, στους οποίους θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×