NBA: Ακόμα ψάχνει ομάδα ο Τζανίρο Πάργκο (video)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο, δεν έχει βρει ακόμα ομάδα στο ΝΒΑ, αλλά ελπίζει να εξασφαλίσει συμβόλαιο, πριν αρχίσουν η προετοιμασία των συλλόγων για τη νέα σεζόν.

Πέρσι έπαιξε στους Ατλάντα Χοκς με μονοετές συμβόλαιο. Πέτυχε, μάλιστα μέσο όρο 5.5 πόντων σε 55 συνολικά παιχνίδια του 2011-12. Εντούτοις έγινε unrestricted free agent, ιδιότητα την οποία διατηρεί προχωρώντας προς το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του «μαγικού» κόσμου. Για την ώρα ο Πάργκο δεν εξετάζει την περίπτωση επιστροφής στην Ευρώπη, στην οποία ήταν από το 2008 μέχρι το 2009. Θυμίζουμε ότι φόρεσε τις φανέλες των Ντινάμο Μόσχας και Ολυμπιακού.

Σε επίπεδο ΝΒΑ, ο 32χρονος πλέι-μέικερ έχει βρεθεί σε πέντε διαφορετικές ομάδες. Συγκεκριμένα το 2002 υπέγραψε σαν undrafted rookie στους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ ακολούθησαν οι Τορόντο Ράπτορς, Σικάγο Μπουλς, Νιου Ορλίνς/Οκλαχόμα Σίτι Χόρνετς και Χοκς. Συνολικά έχει πάρει μέρος σε 469 ματς, επίδοση που φιλοδοξεί να μεγαλώσει φέτος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×