Κλίβελαντ Καβαλίερς: Στο περιθώριο λόγω φρονιμιτών ο Έρβινγκ

Τέσσερις φρονιμίτες αφαιρέθηκαν από τον Κάιρι Έρβινγκ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που θα μείνει μακριά από τα παρκέ για ακαθόριστο χρονικό διάστημα.

Η σχετική ανακοίνωση των «καβς» αναφέρει ότι η πρώτη επιλογή του ντραφτ του 2011 θα επιστρέψει, όταν ολοκληρώσει την απαραίτητη διαδικασία αποθεραπείας. Πάντως αναμένεται να προπονηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό, πριν από την πρεμιέρα (31/10, 02:00) εναντίον των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Εν τω μεταξύ αποκτήθηκε ο Ντε Άντρεϊ Μπράουν, όπως ανακοίνωσε ο GM του συλλόγου, Κρις Γκραντ. O 24χρονος γκαρντ προέρχεται από το κολέγιο του Κλίβελαντ Στέιτ και μάλλον θα καταλήξει στη D-League. Θα δοκιμαστεί μεν από τον Μπάιρον Σκοτ, αλλά το πιθανότερο είναι πως ο undrafted rookie θα συνεχίσει στο Κάντον, θυγατρική ομάδα των Καβαλίερς.

Στα της προετοιμασίας για τη regular season ξεχώρισε η αναβάθμιση του Τάιλερ Ζέλερ. Η 17η επιλογή του φετινού ντραφτ έχει ανεβάσει ρυθμούς και έχει καλύψει τις απαιτήσεις του 51χρονου Σκοτ, ο οποίος έχει κλείσει την αγωνιστική καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Φαίνεται πως θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Η παραπάνω εξέλιξη επηρεάζει και τον Άντερσον Βαρεχάο. Πρόθεση του κόουτς των Καβαλίερς είναι να μεταφέρει τον 30άχρονο Βραζιλιάνο στη θέση «4», όποτε ο πρώην παίκτης του Νορθ Καρολάινα είναι στο παρκέ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×