Νιου Γιορκ Νικς: Εύκολα στο 3-0 (videos)

Συναντώντας ελάχιστη αντίσταση από τους αποδυναμωμένους Φιλαδέλφεια 76ερς, οι Νιου Γιορκ Νικς επικράτησαν με 110-88 στο «Wells Fargo Center» και έφτασαν στο 3-0.

Φυσικά οι Νικς δεν έχουν τους Αμάρε Στουντεμάιρ και Μάρκους Κάμπι, αλλά οι «σίξερς» συνεχίζουν χωρίς τον Άντριου Μπάινουμ, που αποτελεί σημαντικότερο κομμάτι της ομάδας του. Εκτός ήταν και ο Τζέισον Ρίτσαρντσον για τους γηπεδούχους, ενώ ο Κουάμε Μπράουν (4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 11 λεπτά) αποχώρησε πρόωρα από το ματς εξαιτίας νέου τραυματισμού στο αριστερό πόδι.

Το δεδομένο είναι πως οι Νεοϋορκέζοι «αιχμαλώτισαν» την αντίπαλη επίθεση περιορίζοντας τους 76ερς στο 33.7% στα σουτ εντός παιδιάς. Ακόμα, ο Καρμέλο Άντονι (21 πόντους, 7 ριμπάουντ) συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις, ενώ ο Ρασίντ Ουάλας έδειξε πως ξεπέρασε τη μονοετή αποχή από το μπάσκετ πετυχαίνοντας 10 πόντους σε 13 λεπτά, με δύο κρίσιμα τρίποντα στο τρίτο 12λεπτο.

Στους 17 πόντους έφτασε ο Τζέι Αρ Σμιθ προσφέροντας και θέαμα με τη βοήθεια του Πάμπλο Πριτζιόνι (11 πόντους, 6 ασίστ). Δεκαέξι πόντους και 8 ασίστ «έγραψε» ο Ρέιμοντ Φέλτον, 14 ο Τάισον Τσάντλερ, 13 ο Ρόνι Μπρούερς, 5 ο Κρις Κόπλαντ και 3 ο Τζέισον Κιντ.

Από την άλλη ξεχώρισε ο Τζρου Χολιντέι με 17 πόντους και 8 ασίστ, αλλά με 4/12 σουτ. Ακολούθησαν οι Ντορέλ Ράιτ και Θάντεους Γιανγκ με 14, Νικ Γιανγκ με 12, Ρόαγιαλ Άιβι με 5, Λαβόι Άλεν με 4, Νταμιέν Ουίλκινς με 3 και Άρνετ Μάλτρι με 2. Οι εκπρόσωποι της Φιλαδέλφειας έπεσαν μεν στο 1-2, αλλά η απώλεια του Μπράουν σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους τραυματισμούς δημιουργούν σοβαρότερο πρόβλημα στις τάξεις του συλλόγου.

{youtube}RZpWH_PmLAA{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×