Λος Άντζελες Λέικερς: Έτοιμος ο Κόμπι

Έχασε εκ νέου προπονήσεις των Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ αναμένεται να πάρει μέρος στο αποψινό ματς εναντίον των Γιούτα Τζαζ.

Ο αρχηγός των «λιμνάνθρωπων» δεν έχει ξεπεράσει ακόμα ενοχλήσεις στον αστράγαλο, Μοιραία απουσίασε από την προπόνηση της Τρίτης (06/11), αλλά φαίνεται πως θα αγωνιστεί σήμερα (08/11, 04:00) εναντίον των Γιούτα Τζαζ: «Ελπίζω πως θα είμαι στο 90% και πως θα ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα».

Σημειώνουμε πως ο «μπλακ μάμπα» έχει μείνει στο περιθώριο αρκετές φορές την προηγούμενη των παιχνιδιών, ώστε να αποφευχθεί επιβάρυνση του αστραγάλου. Δυστυχώς, για τους Λέικερς, ο τραυματισμός του Στιβ Νας είναι περισσότερο σοβαρός, οπότε ο 38χρονος πλέι-μέικερ αποκλείστηκε από το ματς εναντίον των Τζαζ, που έχουν ξεκινήσει τη χρονιά με 1-3, όπως οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων».

Εν τω μεταξύ προέκυψαν τα ονόματα των Τζέρι Σλόαν και Μάικ Ντ’ Αντόνι σαν υποψήφιοι διάδοχοι του Μάικ Μπράουν στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου, αν και η διοίκηση των Λέικερς στηρίζει τον 42χρονου προπονητή. Είναι, άλλωστε, ανάμεσα στις λογικές επιλογές, αν κριθεί απαραίτητη αλλαγή κόουτς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×