Νιου Ορλίνς Χόρνετς: Τσαμπουκάς ο Ντέιβις (videos)

Επέστρεψε από διάσειση και ο Άντονι Ντέιβις οδήγησε τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς στο 107-99 σε βάρος των Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «New Orleans Arena».

Η πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ πρωταγωνίστησε και σε σοβαρή διένεξη με τον Μπάιρον Μάλινς. Παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να τους χωρίσουν, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Πάντως ο διαιτητής Μπιλ Κένεντι κατέληξε στο παρκέ και ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ στην… αγκαλιά του ιδιοκτήτη των «σφηκών», Τομ Μπένσον. Εν τέλει ο φόργυορντ των «αγριόγατων» χρεώθηκε με αντιαθλητικό και ο Ντέιβις με τεχνική ποινή.

Στη συνέχεια, οι Χόρνετς άνοιξαν τη διαφορά και έφτασαν στο +14 με ηγέτη τον πρώην φόργουορντ του Κεντάκι, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ. Η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν μείωσε σε 95-90, αλλά τότε «καθάρισε» ο Ράιαν Άντερσον συμπληρώνοντας 25 πόντους και 5 τρίποντα.

Ακόμα, ο Αλ Φαρούκ Αμινού σημείωσε 14 πόντους. Ακολούθησαν οι Ντάριους Μίλερ και Ρόμπιν Λόπεζ με 6, ο Ρότζερ Μέισον με 5, ενώ οι Όστιν Ρίβερς, Γκρέιβις Βάσκεθ και Τζέισον Σμιθ πέτυχαν από 4.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μπεν Γκόρντον με 34 πόντους και 14/21 σουτ. Στους 13 σταμάτησε ο Ραμόν Σέσιονς, στους 12 ο Κιντ-Γκίλκριστ, στους 11 ο Κέμπα Ουόλκερ, στους 7 ο Τζέφρι Τέιλορ, στους έξι οι Τάιρους Τόμας και Μπισμάκ Μπιγόμπο, ενώ ο Ρέτζι Ουίλιαμς είχε 5 και ο Ντεσάνια Ντιόπ μηδέν.

{youtube}PE8NV9Em-XI{/youtube}

{youtube}HD7cQ8si7jA{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×