Σαν Αντόνιο Σπερς: Κρυωμένοι στο 5-1 (videos)

Αρκετοί παίκτες αγωνίστηκαν με γρίπη, αλλά οι Σαν Αντόνιο Σπερς κατέβαλαν τους Σακραμέντο Κινγκς με 97-86 μέσα στο «Sleep Train Arena».

Τα «σπιρούνια» δέχθηκαν μόλις 18 πόντους στην τέταρτη περίοδο, η οποία ξεκίνησε με το σκορ στο υπέρ τους 79-78. Έτσι εξασφάλισαν την ένατη σερί νίκη τους στο Σακραμέντο, ανέβηκαν στο 5-1 και προκάλεσαν την υποχώρηση των Κινγκς στο 2-4.

Ο Τιμ Ντάνκαν ξεχώρισε με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 μπλοκ, αλλά ο Πατ Μιλς αποδείχθηκε καταλυτικός με 8/9 σουτ και 18 πόντους προερχόμενος από τον πάγκο. Ακόμα, ο Καούχι Λέοναρντ πέτυχε 11 πόντους και ο Μπορίς Ντιό στο 9. Με άσχημα ποσοστά ευστοχίας έμειναν οι Μανού Τζινόμπιλι, Γκάρι Νιλ και Ντάνι Γκριν στους 7 πόντους, όπως ο Τόνι Πάρκερ στους 5 και ο Ντε Χουάν Μπλερ στους 4. Έξι πόντους πρόσφερε ο Τιάγκο Σπλίτερ, ενώ ο Στέφεν Τζάκσον ήταν ο μοναδικός άρρωστος που δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Από τους Κινγκς, οι Μάρκους Θόρντον και Τζέισον Τόμπσον «έγραψαν» από 17 πόντους, ενώ ο Ντε Μάρκους Κάζινς είχε 14 με 4/14 σουτ, ο Ταϊρίκ Έβανς 12 με 5/13 και ο Αϊσάια Τόμας 10 με 3/11, αντίστοιχα. Συνολικά οι «βασιλιάδες» είχαν 35.2% στα σουτ εντός παιδιάς και υστέρησαν του 48.6% των εκπρόσωπων του Σαν Αντόνιο. Στους 9 πόντους σταμάτησε ο Τζέιμς Τζόνσον, ενώ οι Τσακ Χάγες, Φραντσίσκο Γκαρσία και Τζίμερ Φρεντέτ πέτυχαν από δύο. Μία βολή είχε ο Τζον Σάλμονς, ενώ οι Άαρον Μπρουκς (0/5 σουτ) και Τράβις Άουτλοου (0/2) σουτ δεν σκόραραν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από τον αγώνα αποκαλύφθηκε ότι η οικογένεια Μαλούφ μίλησε πρόσφατα με τον δήμαρχο του Βιρτζίνια Μπιτς, Ουίλ Σέσομς. Φαίνεται πως οι «βασιλιάδες» απέκτησαν έναν ακόμα πιθανό προορισμό στην περίπτωση αποχώρησης από την πρωτεύουσα της Καλιφόρνια.

{youtube}_PFPwonmuWk{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×