Μπόστον Σέλτικς: Πύρρειος νίκη με Τζαζ (videos)

Οι Γιούτα Τζαζ ισοφάρισαν σε 93-93 μέσα στο «TD Garden», αλλά οι Μπόστον Σέλτικς συμπλήρωσαν σερί τριών νικών επικρατώντας με 98-93.

Αν και αγωνίστηκε με στομαχόπονο, ο Αλ Τζέφερσον (13 πόντους, 14 ριμπάουντ) «έγραψε» το 93-93, 1:56 πριν από τη λήξη της αναμέτρησης. Ακολούθησαν 5 άστοχα σουτ των Τζαζ. Παράλληλα οι «κέλτες» ευστόχησαν στις απαραίτητες βολές και προωθήθηκαν στο 5-3, αν και ο Ραζόν Ρόντο (6 πόντους, 10 ασίστ) αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Δεν έχει κριθεί ακόμα η σοβαρότητα του προβλήματος του βασικού πλέι-μέικερ του συλλόγου της Μασαχουσέτης.

Ο Πολ Πιρς πέτυχε 23 πόντους (7/17 σουτ) και αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Ακόμα, οι Τζεφ Γκριν και Λεάντρο Μπαρμπόσα πρόσφεραν από 16 πόντους όντας αναπληρωματικοί. Στους 11 πόντους σταμάτησε ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος μάζεψε και 8 ριμπάουντ. Σκόραραν επίσης οι Μπράντον Μπας (8 πόντους), Κρις Ουίλκοξ (7 πόντους), Κόρτνεϊ Λι 6 πόντους), Τζέισον Τέρι (3 πόντους) και Τζάρεντ Σάλιντζερ (2 πόντους).

Από την άλλη, ο Πολ Μίλσαπ «έγραψε» 20 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ οι εκπρόσωποι του Σολτ Λέικ μάζεψαν 48 ριμπάουντ έναντι 33 των γηπεδούχων. Η υπεροχή στον συγκεκριμένο στατιστικό τομέα δεν αποδείχθηκε αρκετή, ούτε οι 14 πόντοι των Μο Ουίλιαμς, Γκόρντον Χέιγουορντ και Ντέρικ Φέιβορς. Ακολούθησαν οι Ράντι Φόι με 9 πόντους, Μάρβιν Ουίλιαμς με 7 και Ενές Καντέρ με 2. Δεν σκόραρε ο Τζαμάρ Τίνσλεϊ.

{youtube}9dPtMqCG6oQ{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×