Ορλάντο Μάτζικ: «Καθαρά» τους Πίστονς (videos)

Οι Ορλάντο Μάτζικ ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με σερί 21-0, έφτασαν στο 66-48 και κέρδισαν εύκολα τους Ντιτρόιτ Πίστονς με 90-74, οπότε συμπλήρωσαν τέσσερις νίκες σε 11 ματς.

Μόλις 1:59 πριν από τέλος της τρίτης περιόδου σημείωσαν τα «πιστόνια» το πρώτο τους καλάθι εντός παιδιάς στο δεύτερο ημίχρονο. Συνολικά είχαν 8 πόντους στο τρίτο 12λεπτο, οπότε απώλεσαν την επαφή με το σκορ και υποχώρησαν στο 2-10. Αντίθετα οι Μάτζικ συνέχισαν νικηφόρα σειρά πέντε εντός έδρας παιχνιδιών.

Παραγωγικά ξεχώρισε ο Άντριου Νίκολσον με 15 πόντους, ενώ ο Άαρον Αφλάλο πέτυχε 12. Με 11 ακολούθησαν οι Γκλεν Ντέιβις και Τζέι Τζέι Ρέντικ και ο Τζαμίρ Νέλσον συμπλήρωσε τη πεντάδα «διψήφιων» με 10 πόντους. Παράλληλα μοίρασε 7 ασίστ. Ακόμα, ο Γκουστάβο Αγιόν σημείωσε 8 πόντους, ο Μόρις Χάρκλες 7, ο Νίκολα Βούτσεβιτς 6, ο Τζος Μακ Ρόμπερτς 5, ο Ετουάν Μουρ 3 και Ντε Κουάν Τζόουνς 2. Δεν σκόραραν οι Κάιλ Ο’ Κιν και Ις Σμιθ.

Από την πλευρά τους, οι Πίστονς ήταν μπροστά με 48-45 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσαν. Ο Γκρεγκ Μονρό έφτασε μεν στους 19 πόντους και στα 8 ριμπάουντ, αλλά δεν είχε την απαραίτητη συμπαράσταση των συμπαικτών του. Συγκεκριμένα ο Ρόντνι Στάκι πέτυχε 13 πόντους όντας αναπληρωματικός, ο Ταϊσόν Πρινς 10, ο Μπράντον Νάιτ 8, ο Κιμ Ίνγκλις 5, ο Αντρέ Ντράμοντ, Τζέισον Μάξιελ και Ουίλ Μπάινουμ 4, ο Όστιν Ντέι 3, οι Γιόνας Γιερέμπκο και Κάιλ Σίνγκλερ 2, ενώ ο Κόρεϊ Μαγκέτι δεν «έγραψε».

{youtube}pSdX31kPbh8{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×