Μπρούκλιν Νετς: Στο τέλος τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς (video)

Με σερί 9-0 στην τελευταία περίοδο οι Μπρούκλιν Νετς επικράτησαν με 98-85 των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, στο «Barclays Center».

Πρόκειται για την πέμπτη διαδοχική νίκη των Νετς στο γήπεδό τους, που αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημά τους από τη σεζόν 2002-2003, κάτι που τους επέτρεψε να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στο 8-4. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, επιτρέποντας στους Μπλέιζερς να μείνουν στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι και το τέταρτο δωδεκάλεπτο. Στο τέλος, πάντως, σοβαρεύτηκαν και γλίτωσαν την εντός έδρας απώλεια. Ο Τζο Τζόνσον είχε 21 πόντους και τέσσερις ασίστ, από 15 πόντους συνείσφεραν ο Ντερόμ Ουίλιαμς ο οποίος είχε και 12 ασίστ, συν τρία κλεψίματα, και ο Μπρουκ Λόπεζ (συν οκτώ ριμπάουντ). Λύσεις από τον πάγκο έδωσε ο Αντράι Μπλάτσε, με 13 πόντους και οκτώ ριμπάουντ. Ο Τζέραλντ Ουάλας ξεκίνησε με 0/7 σουτ εντός παιδιάς, για να τελειώσει με 1/8 και μόλις δύο πόντους.

Από τους φιλοξενούμενους, που έμειναν στο 6-7, δεν αγωνίστηκε ο Λα Μάρκους Όλντριτζ εξαιτίας σπασμών στη μέση. Υπολογίζεται να επιστρέψει κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς (ξημερώματα 27/11). Ο Ουέσλει Μάθιους είχε 20 πόντους, μαζί με τρία ριμπάουντ και ισάριθμα κλεψίματα και ασίστ, 19 πόντους και δέκα ριμπάουντ είχε ο Τζέι Τζέι Χίκσον. Ο ρούκι Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 12 πόντους, έξι ριμπάουντ και εφτά ασίστ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×