Σικάγο Μπουλς: Βρήκαν ρυθμό με Μάβερικς (videos)

Πήραν διαφορά στο δεύτερο 12λεπτο και κράτησαν τους Ντάλας Μάβερικς στους 36 πόντους σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, οπότε οι Σικάγο Μπουλς πήραν μία εύκολη νίκη με 101-78.

Το ματς, όπως αναμενόταν, έγινε χωρίς τα δύο μεγάλα αστέρια των ομάδων, Ντέρικ Ρόουζ και Ντιρκ Νοβίτσκι. Ωστόσο, οι Μάβερικς έμειναν χωρίς πλέι-μέικερ, καθώς αποκλείστηκε ο Ντάρεν Κόλισον λόγω τραυματισμού σε δάκτυλο του δεξιού χεριού. Ο Ρικ Καρλάιλ, όμως, αποκάλυψε πως εντός των επόμενων ημερών ή ωρών θα αποκτηθεί ο Ντέρεκ Φίσερ, ώστε να προστεθεί λύση στον «άσο».

Στην προκειμένη, πάντως, οι «μαβς» ξεκίνησαν με Ο Τζέι Μέιο και Ντομινίκ Τζόουνς στις θέσεις των γκαρντ, κάτι που σημειώθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Προηγήθηκαν με 19-11, αλλά ακολούθησε επιμέρους 38-11 των Μπουλς, που δεν απώλεσαν άλλη φορά το προβάδισμα. Εν τέλει προωθήθηκαν στο 7-7 και άφησαν τους Μάβερικς στο 7-9.

Για τους Μπουλς ξεχώρισε ο Λουόλ Ντενγκ με 22 πόντους, ενώ ο Νέιτ Ρόμπινσον είχε 14. Στους 13 έφτασε ο Τζίμι Μπάτλερ συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις, οι οποίες έχουν ανεβάσει αρκετά τον χρόνο συμμετοχής του. Δεκατρείς πόντους πέτυχε και ο Γιοακίμ Νοά, που μάζεψε παράλληλα 10 ριμπάουντ. Ακολούθησαν οι Μάρκο Μπελινέλι με 11, Ταζ Γκίμπσον με 8, Κερκ Χάινριχ με 6, Ριπ Χάμιλτον με 4, ενώ οι Ναζρ Μοχάμεντ και Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς σημείωσαν από 2. Μονάχα ο Μαρκίς Τιγκ έμεινε… άποντος.

Για τους Τεξανούς, που έμειναν πίσω ακόμα και με 29 πόντους, ο Σον Μάριον έφτασε στους 18 πόντους. Από 10 πέτυχαν οι Ντομινίκ Τζόουνς, Κρις Κέιμαν και Βινς Κάρτερ, 7 ο Τρόι Μέρφι, 4 οι Μέιο, Έλτον Μπραντ και Τζάρεντ Κάνινγχαμ, 2 οι Τζέι Κρόντερ και Νταχντέι Τζόουνς, ενώ ο Μπέρναρντ Τζέιμς είχε έναν. Η τρίτη συνεχόμενη ήττα ήρθε φυσιολογικά, καθώς οι «μαβς» φανέρωσαν έντονα σημάδια κόπωσης έπειτα από το θετικό ξεκίνημα, οπότε η προσθήκη του 5-φορές πρωταθλητή NBA στο ρόστερ αναμένεται να προσφέρει σημαντικές ανάσες σε μία δύσκολη περίοδο.

{youtube}h7cv_9oklx0{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×