Μαϊάμι Χιτ: Επιπλέον δουλειά για Ντουέιν Ουέιντ

Ο Ντουέιν Ουέιντ ομολόγησε πως βοηθήθηκε από ειδικό προπονητή, ώστε να ανεβάσει εντός του 2012-13 το ατομικό ποσοστό του στα σουτ εντός παιδιάς.

Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει σημειώσει 61%! Ο δεύτερος σκόρερ των Μαϊάμι Χιτ, πίσω από τον Λεμπρόν Τζέιμς, δήλωσε σχετικά: «Πρέπει να αναγνωρίζεις το πρόβλημά σου. Πλέον ξέρω γιατί και πώς αστοχώ. Κατανοώ τα μειονεκτήματά μου και για αυτό δούλεψα επιπλέον ώρες».

Μάλιστα, ο «φλας» επρόκειτο να προσλάβει ειδικό κόουτς το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν συνέβη, καθώς επικεντρώθηκε στην αποθεραπεία έπειτα από την εγχείρηση στο γόνατο. «Όλα συνδυάστηκαν. Παράλληλα, όμως, ο καθένας θέλει να βελτιωθεί. Πλέον κατέχω διαφορετικό ρόλο στην ομάδα. Δεν έχω συνεχώς την μπάλα, οπότε πρέπει να εκτελώ σουτ, όταν δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις» συμπλήρωσε ο 2-φορές πρωταθλητής NBA.

Από την πλευρά του, ο Έρικ Σποέλστρα αποθέωσε τον Μάριο Τσάλμερς μετά τους 20 πόντους του 26χρονου γκαρντ στο Χριστουγεννιάτικο ματς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: «Ουδείς αμφιβάλλει για τον Ρίο στα μεγάλα παιχνίδια. Μας βοηθά συνεχώς, όταν υπάρχει πίεση για αποτέλεσμα. Σίγουρα είμαστε καλύτερη ομάδα, όταν έχει θετική απόδοση».

Σήμερα (27/12, 02:00) οι πρωταθλητές NBA αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, χωρίς τον Ρέι Άλεν, που αποκλείστηκε την ύστατη ώρα λόγω τραυματισμού στον δεξιό ώμο. Εν τω μεταξύ, ο Ντέξτερ Πίτμαν υποβιβάστηκε στην D-League. Ο 24χρονος σέντερ, ο οποίος έχει μέσους όρους 1.5 πόντων και 1.8 ριμπάουντ το 2012-13, θα συνεχίσει στους Σιου Φαλς Σκάιφορς, στους οποίους θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Οι «αγριόγατες» προέρχονται από αρνητικό σερί δεκαπέντε αγώνων. Μάλιστα, η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπάιρον Μάλινς, που αναμένεται να απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες λόγω διαστρέμματος στον αριστερό αστράγαλο, οπότε ο Χακίμ Ουαρίκ θα ανεβάσει πιθανότατα τον χρόνο συμμετοχής του, ώστε να καλυφθεί το κενό.

Αντίθετα, ο Τζέραλντ Χέντερσον μάλλον θα επιστρέψει στα παρκέ, ενώ η παρουσία του Μπεν Γκόρντον, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, θα κριθεί την ύστατη ώρα. Σημειώνουμε πως οι δύο τελευταίοι συμμετείχαν με περιορισμούς στις τελευταίες προπονήσεις του Μάικ Ντάνλαπ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×