Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Νέα «βαριά» ήττα για Σέλτικς (video)

Χωρίς τον Ραζόν Ρόντο, οι Μπόστον Σέλτικς δεν απείλησαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ηττήθηκαν με 101-83 στο «ORACLE Arena» του Όκλαντ.

Μάλιστα συμπλήρωσαν δύο διαδοχικές ήττες με μεγάλη διαφορά στην πολιτεία της Καλιφόρνια, αφού προηγήθηκε η χθεσινή συντριβή από τους πρωτοπόρους του NBA, Λος Άντζελες Κλίπερς. Όπως στην «πόλη των αγγέλων», έτσι και στο Όκλαντ, οι «κέλτες» ήταν πίσω με διψήφια διαφορά για σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι. Μοιραία υποχώρησαν στο 14-15.

Αντίθετα, οι Ουόριορς προωθήθηκαν στο 21-10 περιορίζοντας με ευκολία τα εναπομείναντα επιθετικά «όπλα» των αντιπάλων. Παράλληλα, ο Στέφεν Κάρι σημείωσε 22 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ, ενώ ο Ντέιβιντ Λι έφτασε εκ νέου στους 20 πόντους. Ακόμα, ο Χάρισον Μπαρνς πέτυχε 15 πόντους με 5/6 σουτ εντυπωσιάζοντας σε όλα τα επίπεδα, καθώς περιόρισε τον Πολ Πιρς στα 4/20 σουτ και μάζεψε 8 ριμπάουντ. Δεκατέσσερις πόντους πρόσθεσε ο Τζάρετ Τζακ και 13 ο Κλέι Τόμπσον.

Από την άλλη, ο «Truth» αστόχησε στις 11 πρώτες προσπάθειές του, αλλά ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους. Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Κόρντνεϊ Λι με 18 πόντους, ενώ ο Τζέισον Τέρι πέτυχε 13, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ 12 και ο Μπράντον Μπας 10. Στους 6 έμειναν οι Κέβιν Γκαρνέτ και Τζεφ Γκριν, στους 2 οι Τζέισον Κόλινς και Κρις Τζόζεφ, ενώ ο Τζάρβις Βαρνάντο πέτυχε έναν πόντο.

Σημειώνουμε πως οι Σέλτικς περιορίστηκαν στα 31/86 σουτ (σ.σ. 36.0%). Το ποσοστό επηρεάστηκε από την απουσία του Ρόντο, που αποκλείστηκε την ύστατη ώρα λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα. Δεν ξεκαθαρίστηκε, πάντως, πότε ακριβώς τραυματίστηκε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×