Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Προφύλαξη του Λέοναρντ

Το παρήγορο είναι πως ο τραυματισμός του Μέγερς Λέοναρντ στο δεξί αστράγαλο δεν κρίθηκε σοβαρός, αλλά οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν θα επισπεύσουν την επιστροφή του.

Άλλωστε ο σύλλογος του Όρεγκον έχει βεβαρημένο ιστορικό με τραυματισμούς rookies, τους οποίους επέλεξαν σε υψηλές θέσεις του ντραφτ. Στην προκειμένη, ο 20άχρονος σέντερ αποτέλεσε ενδέκατη επιλογή στη φετινή διαδικασία εισαγωγής παικτών στο NBA, αλλά χτύπησε στο ματς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Οι σχετικές εξετάσεις δεν αποκάλυψαν κάτι σοβαρό, αλλά αυτό δεν μείωσε την προσοχή του ιατρικού επιτελείου των Μπλέιζερς απέναντι στον Λέοναρντ. Είναι χαρακτηριστικό πως η παρουσία του πρώην παίκτη του Ιλινόις στο σημερινό παιχνίδι (03/01, 02:00) με τους Τορόντο Ράπτορς κρίνεται απίθανη. Αντίθετα, ο Ουες Μάθιους αναμένεται να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά έχοντας ξεπεράσει ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

Από τους «πτερόσαυρους» θα λείψουν οι Γιόνας Βαλαντσίουνας και Αντρέα Μπαρνιάνι, που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας αναφορικά με τραυματισμό σε δάκτυλο χεριού και στον αγκώνα, αντίστοιχα. Επίσης, ο Χοσέ Καλντερόν αναμένεται να συνεχίσει στην πεντάδα, αφού ο Ντουέιν Κέισι προτιμά τον Κάιλ Λόουρι σαν αναπληρωματικό, μαζί με τους φορμαρισμένους Άλαν Άντερσον, Τέρενς Ρος και Αμίρ Τζόνσον.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×