Λος Άντζελες Κλίπερς: Έσπασε τη μύτη του ο Κρόφορντ

Ενώ ο Κρις Πολ παραμένει εκτός των προπονήσεων των Λος Άντζελες Κλίπερς, ο Τζαμάλ Κρόφορντ θα κληθεί να παίξει με μάσκα.

Αύριο (03/02, 20:00), οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» θα συνεχίσουν την περιοδεία τους στην ανατολική ακτή των Η.Π.Α. με ματς εναντίον των Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden». Είναι δεδομένο πως ο Κρις Πολ δεν θα είναι διαθέσιμος, ενώ εκφράζονται φόβοι πως οι ενοχλήσεις στο γόνατο θα τον κρατήσουν στα πιτς για ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα.

Προφανώς ο Έρικ Μπλέντσο θα συνεχίσει στη θέση του βασικού πλέι-μέικερ, καθώς έχει αποσπάσει την εμπιστοσύνη του Βίνι Ντελ Νέγκρο. Δίπλα του, στη θέση «2», μάλλον θα παραμείνει ο Ουίλι Γκριν, αν δεν προλάβει το ματς της Βοστόνης ο Τσόνσι Μπίλαπς. Θυμίζουμε πως ο 36χρονος γκαρντ απέχει από τις 3 Δεκεμβρίου και πως έχει πάρει μέρος σε τρία παιχνίδια ανάμεσα στους δύο τραυματισμούς του.

Στα παραπάνω προβλήματα, πάντως, οι Κλίπερς έχουν προσαρμοστεί ή τουλάχιστον έχουν προσπαθήσει. Πλέον ο Κρόφορντ καλείται να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα, καθώς υπέστη κάταγμα στη μύτη κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τους Τορόντο Ράπτορς. Το παρήγορο είναι πως ο 32χρονος γκαρντ δεν θα μείνει εκτός κάποιου αγώνα, όπως συμβαίνει σταθερά με τους δύο προαναφερόμενους συμπαίκτες του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×