Λος Άντζελες Κλίπερς: Λιγότερο… άσχημοι στο Ορλάντο (videos)

Αμφότερες οι ομάδες στερήθηκαν των πρώτων, των… δεύτερων και άλλων σκόρερ τους, αλλά οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν με 86-76 στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Βίνι Ντελ Νέγκρο ανέβηκε στο 35-16 και διέκοψε αρνητικό σερί τριών αγώνων, αν και περιορίστηκε στο 40.2% στα σουτ εντός παιδιάς. Άλλωστε κράτησε τους Μάτζικ, που υποχώρησαν στο 14-35 με την 11η διαδοχική ήττα τους, στο 34.9% και στους 34 πόντους σε ολόκληρο το δεύτερο 24λεπτο.

Το πρώτο ημίχρονο, πάντως, έληξε με 42-40 υπέρ των εκπρόσωπων της Φλόριντα, αφού οι Κλίπερς υπέπεσαν σε 11 λάθη. Στο δεύτερο, όμως, ο σύλλογος της «πόλης των αγγέλων» πραγματοποίησε μόλις δύο και «καθάρισε» τους αποδεκατισμένους αντιπάλους, οι οποίοι έπαιξαν χωρίς τους Άαρον Αφλάλο, Τζέι Τζέι Ρέντικ, Γκλεν Ντέιβις και Χέντο Τούρκογλου, ο οποίος αποκλείστηκε την ύστατη ώρα λόγω ίωσης.

Αποκλεισμός της τελευταίας στιγμής καταγράφηκε και για τους Κλίπερς, καθώς ο Τζαμάλ Κρόφορντ κρίθηκε ανέτοιμος λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό ώμο και συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο απουσιών μαζί με τους Μπλέικ Γκρίφιν, Κρις Πολ, Τσόνσι Μπίλαπς και Τρέι Τόπκινς! Από τους διαθέσιμους ξεχώρισε ο Έρικ Μπλέντσο με 23 πόντους (9/21 σουτ), ενώ ο Ντε Αντρέ Τζόρνταν έφτασε στους 13 πόντους με πλειάδα εντυπωσιακών καρφωμάτων και στα 14 «σκουπίδια. Δεκατρείς πόντους πρόσφερε και ο Ράιαν Χόλινς, ενώ ο Ματ Μπαρνς (8 πόντους, 2/11 σουτ) χρεώθηκε για 10η φορά τεχνική ποινή μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Από τους Μάτζικ διακρίθηκε ο Τζαμίρ Νέλσον, που επέστρεψε μετά από απουσία δύο παιχνιδιών εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό πήχη, με 18 πόντους, αλλά όλοι σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ακολούθησε ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ.

{youtube}TuP7NkzdD8U{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×