Μέμφις Γκρίζλις: Υπέταξαν τους Ουόριορς (video)

Εν μέσω φημολογιών περί απομάκρυνσης του Λάιονελ Χόλινς, οι Μέμφις Γκρίζλις θυμήθηκαν τον… παλιό εαυτό τους και κέρδισαν με 99-93 τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «FedExForum».

Μετά το 63-56 του ημιχρόνου, οι «αρκούδες» πέτυχαν μόλις 36 πόντους, αλλά αυτοί αποδείχθηκαν αρκετοί. Άλλωστε επανεμφανίστηκε η «σφικτή» άμυνα, η οποία επέτρεψε μεν κολλητά τρίποντα του Στέφεν Κάρι στο τελευταίο προβάδισμα των φιλοξενούμενων, αλλά έφερε τη νίκη και την άνοδο στο 31-18. Παράλληλα, οι «πολεμιστές» ηττήθηκαν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και έπεσαν στο 30-20, καθώς δεν είχαν απάντηση μετά από σερί 9-0 των αντιπάλων, το οποίο ξεκίνησε οκτώ λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης και διαμόρφωσε +8 υπέρ των Γκρίζλις.

Μάλιστα, η ομάδα του Τενεσί συμπλήρωσε σερί 9 νικών απέναντι στους Ουόριορς. Στον πίνακα των σκόρερ δέσποσε ο Μαρκ Γκασόλ με 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Τόνι Άλεν είχε 17 πόντους (7/8 σουτ), ο Ζακ Ράντολφ 16, ο Τζέριντ Μπέιλες 14 και ο Όστιν Ντέι 12. Στους 7 περιορίστηκε ο Μάικ Κόνλεϊ, αλλά μοίρασε 10 ασίστ, ενώ ο Ταϊσόν Πρινς παρέμεινε στην πεντάδα και τελείωσε τον αγώνα με 6 πόντους (3/12 σουτ).

Όλα αυτά μετά από δημιουργία φημολογιών περί ρήξης στη σχέση του Χόλινς με τη διοίκηση των Γκρίζλις. Ο κόουτς των «αρκούδων», πάντως, τις διέψευσε και πρόσθεσε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο, ώστε να προσαρμοστεί στα δεδομένα έπειτα από τις δύο σημαντικές ανταλλαγές, οι οποίες ολοκληρώθηκαν.

Από την άλλη, οι Ουόριορς έπαιξαν χωρίς τον Τζάρετ Τζακ, ο οποίος αποκλείστηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς εξαιτίας τραυματισμού στον δεξιό ώμο. Αντίθετα, ο Άντριου Μπόγκουτ τέθηκε στη διάθεση του Μαρκ Τζάκσον, αλλά έμεινε στους 7 πόντους με 3/3 σουτ σε 27:41. Γενικά διασώθηκαν μονάχα οι Κάρι (32 πόντους, 11/22 σουτ, 8 ασίστ) και Ντέιβιν Λι (26 πόντους, 10/16 σουτ), αφού τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ περιορίστηκαν στα 15/47 σουτ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×