Σάρλοτ Μπόμπκατς: Συγκέντρωση σε Ουόλκερ και Μάλινς

Για τρίτη συνεχή χρονιά και για όγδοη στην 9αετή ιστορία τους, οι Σάρλοτ Μπόμπκατς θα μείνουν εκτός playoffs, αλλά ο Μάικ Ντάνλαπ είναι συγκεντρωμένος στη βελτίωση των παικτών του.

Ο 55χρονος κόουτς, που ανέλαβε φέτος την ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν, ζήτησε από τον Κέμπα Ουόλκερ να μιλά περισσότερο στο παρκέ, ώστε να επιβληθεί στους συμπαίκτες του. Σημειώνουμε πως ο δευτεροετής πλέι-μέικερ έχει μέσους όρους 17.2 πόντων, 3.4 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ, 1.9 κλεψιμάτων και 1.3 τρίποντων στη δεύτερη χρονιά του σε επίπεδο NBA, αλλά ο Ντάνλαπ διακρίνει περιθώρια βελτίωσης, κυρίως στον ηγετικό τομέα.

Από την πλευρά του, ο Μπάιρον Μάλινς υποστήριξε πως μπορεί να σημειώσει μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων, αν και ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει σχετικό 17.8 στην τέταρτη σεζόν του στον «μαγικό» κόσμο. Πάντως δείχνει δυνατός και στα ριμπάουντ ύστερα από τον τραυματισμό στο πόδι, που του κόστισε 19 συναπτά ματς του 2012-13. Το δεδομένο είναι πως έχει αποσπάσει την εμπιστοσύνη του Ντάνλαπ, όπως γίνει αντιληπτό από τις καθημερινές προπονήσεις των «αγριόγατων».

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προσπάθεια για ανταλλαγή του Μπεν Γκόρντον, με τους Μπρούκλιν Νετς να αποτελούν το σχετικό φαβορί. Φαίνεται πως οι Μπόμπκατς ενδιαφέρονται για τον Κρις Χάμφρις, αν και είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά των Μπίσμακ Μπιγιόμπο, Μπρένταν Χέιγουορντ, Χακίμ Ουάρικ, Τάιρους Τόμας, Τζεφ Αντριέν, Ντεσάνα Ντιόπ, που αναμένεται να υποχωρήσουν στο rotation του Ντάνλαπ, αν καταγραφεί η συγκεκριμένη συμφωνία με τους Νεοϋορκέζους. Γίνεται αντιληπτό πως το μοναδικό μέλος της frontline, που δεν κινδυνεύει, είναι ο Μάλινς.

Όλα αυτά πριν από το σημερινό ματς (20/02, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center», το οποίο θα ανοίξει το πρόγραμμα του δεύτερου μισού της regular season. Οι εκπρόσωποι της Βόρειας Καρολάινα δεν έχουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά εκείνοι της Φλόριντα θα στερηθούν των υπηρεσιών των Χέντο Τούρκογλου (τιμωρία) και Γκλεν Ντέιβις (πόδι), ενώ ο Αλ Χάρινγκτον (γόνατο) αναμένεται να ενεργοποιηθεί από μέρα σε μέρα. Πάντως, στην ομάδα του Ζακ Βον κυριαρχούν τα σενάρια για ανταλλαγή, που αφορούν κυρίως τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται άμεση επιρροή στο ρόστερ, τουλάχιστον αναφορικά με την προσήλωση των παικτών στα επερχόμενα παιχνίδια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×