Ορλάντο Μάτζικ: Τρομερή ανατροπή στη Νέα Ορλεάνη (video)

Σερί τριών ηττών διέκοψαν οι Ορλάντο Μάτζικ, αφού επιβλήθηκαν των Νιου Ορλίνς Χόρνετς με 105-102 στο «New Orleans Arena», αν και έμειναν πίσω με 17 πόντους.

Μάλιστα, η ομάδα του Ζακ Βον ήταν στο -9, μόλις 3:15 πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο Άαρον Αφλάλο πέτυχε 5 πόντους στα τελευταία 38 δευτερόλεπτα. Ειδικότερα διαμόρφωσε το 104-102 με ελεύθερη βολή. Ακολούθησε επιθετικό ριμπάουντ του Τόμπιας Χάρις, που είχε επίσης 1/2 βολές και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 10.6 δεύτερα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης. Εν τέλει, ο Γκρέιβις Βάσκεθ αστόχησε σε τρίποντο, το οποίο ολοκλήρωσε τον αγώνα, όπως και μία άναρχη επίθεση των Χόρνετς.

Συνολικά ο Αφλάλο σημείωσε 25 πόντους, ενώ ο Χάρις έφτασε στους 15 με 6/9 σουτ. Στους 15 σταμάτησε επίσης ο Τζαμίρ Νέλσον, ο οποίος γύρισε μετά από απουσία έξι παιχνιδιών λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ακόμα, ο Μο Χάρκλες σημείωσε 13 πόντους, ο Αλ Χάρινγκτον 10 και ο Νικ Βούτσεβιτς 9 συν 11 ριμπάουντ. Πριν από το ματς, ο Γκλεν Ντέιβις υποστήριξε πως σε περίπου 2 εβδομάδες θα μπορέσει να περπατήσει χωρίς προστατευτικό στο πόδι για πρώτη φορά ύστερα από σχετική εγχείρηση.

Έτσι, οι Μάτζικ προωθήθηκαν στο 17-44, ενώ οι «σφήκες» έπεσαν στο 21-40. Για τους εκπρόσωπους της Νέας Ορλεάνης, οι Βάσκεθ και Έρικ Γκόρντον σημείωσαν από 17 πόντους. Στους 17 έφτασε επίσης ο Άντονι Ντέιβις, που μάζεψε παράλληλα 15 ριμπάουντ και μοίρασε 4 μπλοκ επιστρέφοντας από τραυματισμό στον ώμο. Παράλληλα, ο Ράιαν Άντερσον «έγραψε» 13 πόντους, ενώ οι Όστιν Ρίβερς και Ρόμπιν Λόπεζ είχαν από 9. Τέλος, ο Χένρι Σιμς (00:49) ντεμπούταρε, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φημολογίες περί σύναψης 10ήμερου συμβολαίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×