Λος Άντζελες Λέικερς: Σε δύσκολη θέση ο Χάουαρντ

Να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Ντουάιτ Χάουαρντ, λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τους Ορλάντο Μάτζικ σαν παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς.

Χθες δήλωσε πως οι περσινοί Μάτζικ ήταν γεμάτοι από παίκτες, τους οποίους ουδείς ήθελε στην ομάδα του. Μάλιστα εκνεύρισε σε σημαντικό βαθμό των Τζαμίρ Νέλσον, που συνέχισε στους εκπρόσωπους της Φλόριντα σε αντίθεση με τον «σούπερμαν». Σήμερα (07/03), όμως, ο Χάουαρντ προσάρμοσε την τοποθέτησή του ως εξής: «Ποτέ δεν θα υποτιμούσα αυτούς τους παίκτες. Δεν είχα σκοπό να τους προσβάλω. Τους είχα πει πολλές φορές που δεν θα τους αντάλλασσα για οτιδήποτε στον κόσμο».

Την επόμενη Τρίτη (13/03, 02:00), πάντως, οι «λιμνάνθρωποι» θα ταξιδέψουν στο Ορλάντο, ώστε να αντιμετωπίσουν τους Μάτζικ στο «Amway Center». Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων μετά την ανταλλαγή του καλοκαιριού, στο οποίο ο Χάουαρντ είναι διαθέσιμος.

Εν τω μεταξύ, οι Λέικερς θα υποδεχτούν αύριο (09/03, 05:30) τους Τορόντο Ράπτορς στο «Staples Center». Οι Μέτα Ουόρλντ Πις (αστράγαλος) και Κόμπι Μπράιαντ (αγκώνας) δήλωσαν πως δεν αισθάνονται ενοχλήσεις, παρά τους μικροτραυματισμούς τους, κάτι που ισχύει και για το πρόβλημα του 27χρονου σέντερ στον ώμο. Άλλωστε, όλοι έπαιξαν κανονικά χθες με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Αντίθετα, οι Πάου Γκασόλ και Τζόρνταν Χιλ έμειναν στο περιθώριο. Πάντως, ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ άρχισε σήμερα (08/03) ατομικές προπονήσεις για πρώτη φορά μετά τον παραγκωνισμό του εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι. Τέλος, οι Ντάριους Μόρις και Ρόμπερτ Σάκρε υποβιβάστηκαν στην D-League, όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×