Γιούτα Τζαζ: Το… κάρφωσε ο Χέιγουορντ (video)

Η επιστροφή του Γκόρντον Χέιγουορντ στη βασική πεντάδα σημαδεύτηκε από καταλυτικό τρίποντο στο 90-84 των Γιούτα Τζαζ επί των Μέμφις Γκρίζλις.

Οι «μορμόνοι» προηγήθηκαν με 69-59 στο τέλος της τρίτης περιόδου, στην οποία επικράτησαν με… 24-9. Επίσης, έφτασαν στο 87-76, 2:58 πριν από το φινάλε της αναμέτρησης με τρίποντο του Χέιγουορντ, αλλά ακολούθησαν 8 συνεχόμενοι πόντοι του Τζέρνιντ Μπέιλες, πριν ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ πετύχει ένα ακόμα τρίποντο και «καθαρίσει» τον αγώνα. Έτσι, οι Τζαζ ανέβηκαν στο 34-32 και οι εκπρόσωποι του Τενεσί υποχώρησαν στο 44-21.

Συνολικά ο Χέιγουορντ «έγραψε» 17 πόντους, ενώ ο Αλ Τζέφερσον ακολούθησε με 14. Στους 13 σταμάτησε ο Μο Ουίλιαμς και ο Πολ Μίλσαπ, ενώ ο Ντέρικ Φέιβορς σημείωσε 10. Ακόμα, ο Ντε Μαρ Κάρολ έμεινε εκτός rotation ύστερα από τον παραγκωνισμό του από το αρχικό σχήμα. Ούτε ο Τζαμάλ Τίνσλεϊ χρησιμοποιήθηκε, αν και ήταν διαθέσιμος, όπως ο Τζέρεμι Έβανς, αν και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τον Τάιρον Κορμπίν. Για τις «αρκούδες», ο Μπέιλες έφτασε στους 24 πόντους με 9/14 σουτ, ενώ ο Ζακ Ράντολφ πέτυχε 19 πόντους, ο Μάικ Κόνλεϊ 13, ο Μαρκ Γκασόλ 11 και ο Ταϊσόν Πρινς 9.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×