Ντέρικ Ρόουζ: «Μόνο ο Θεός ξέρει»

Ο Ντέρικ Ρόουζ παραμένει ενταγμένος κατά 100% στις καθημερινές προπονήσεις των Σικάγο Μπουλς, αλλά η ημερομηνία της αγωνιστικής επανάκαμψής του παραμένει ακαθόριστη.

Ο ίδιος ο MVP του 2011 ισχυρίστηκε πως μονάχα ο… Θεός γνωρίζει πότε θα μπορέσει να παίξει σε κάποιο ματς των «ταύρων», ενώ ο Τομ Θίμποντο δήλωσε πως ο Ρόουζ δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στις καθημερινές ομαδικές προπονήσεις. Ο κόουτς των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων» πρόσθεσε, όμως, πως δύσκολα θα χρησιμοποιήσει τον 24χρονο πλέι-μέικερ στον σημερινό αγώνα (22/03, 02:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «United Center».

«Έχει κάνει πολύ καλές προπονήσεις. Το σημαντικό είναι πως το παιχνίδι του αφορά και όλους τους υπόλοιπους, επειδή ξέρει πώς να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Επίσης είχε την ευκαιρία να δουλέψει το σουτ του. Έχει πλέον πολλές επιλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θίμποντο, ενώ ο Ρόουζ είπε: «Γνωρίζω πως η υγεία είναι πάνω από όλα. Είμαι μόλις 24 και πρέπει να προσέξω».

Στο μεταξύ, οι Κερκ Χάινριχ και του Ταζ Γκίμπσον υπολογίζονται για το σημερινό ματς, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη σχετική επιβεβαίωση. Ο μεν ξεπέρασε νέο τραυματισμό στο πόδι και ο δε είναι έτοιμος ύστερα από τραυματισμό στο γόνατο, όπως αποδείχθηκε μέσω της ολοκληρωμένης παρουσίας τους στο πρωινό ζέσταμα. Σημειώνουμε πως ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι στο περιθώριο από τις 24 Φεβρουαρίου, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος σήμερα ή κόντρα (24/03, 02:00) στους Ιντιάνα Πέισερς. Αντίθετα, ο Ριπ Χάμιλτον είναι δεδομένα εκτός εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, που ίσως τον αποκλείσουν από το υπόλοιπο 2012-13, όπως αναφέρουν πλέον Μέσα του Σικάγο.

Από την πλευρά τους, οι Μπλέιζερς αντιμετωπίζουν τις απουσίες των Βίκτορ Κλαβέρ, Σάσα Πάβλοβιτς και Έλιοτ Ουίλιαμς, όπως και τις συνεχόμενες ενοχλήσεις στον καρπό του Νικολά Μπατούμ, αλλά προέκυψαν νέα προβλήματα στο ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς. Συγκεκριμένα, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ χτύπησε στο αριστερό γόνατο, αλλά φόρεσε προστατευτικό και συνέχισε κανονικά, οπότε πιθανότατα θα παίξει στο κλειστό του Σικάγο. Αντίθετα, ο Τζόελ Φρίλαντ μάλλον θα τεθεί στο περιθώριο, καθώς υπέστη υποτροπή σε προγενέστερο τραυματισμό σε δάκτυλο του δεξιού χεριού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×