Μέμφις Γκρίζλις: Ένδεκα σερί με «λύκους» (video)

Ξέφυγαν στο τέταρτο 12λεπτο και οι Μέμφις Γκρίζλις κέρδισαν με 99-86 στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, εναντίον των οποίων διατηρούν πλέον σερί ένδεκα νικών.

Το τέταρτο 12λεπτο ξεκίνησε με σκορ 67-65 υπέρ των «λύκων», που διατήρησαν το προβάδισμα για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά στα μέσα της τέταρτης περιόδου οι Γκρίζλις πέρασαν μπροστά με 81-69! Το επιμέρους 16-2 αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ομάδα του Ρικ Έιντελμαν, η οποία υποχώρησε στο 26-46, τη στιγμή που οι «αρκούδες» ανέβηκαν στο 49-24 και πέρασαν μισή επιτυχία μπροστά από τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Παραγωγικά διακρίθηκε ο Μαρκ Γκασόλ, που εκμεταλλεύτηκε την απρόσμενο αποκλεισμό του Νίκολα Πέκοβιτς εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο σημειώνοντας 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 μπλοκ. Ακόμα, ο Μάικ Κόνλεϊ είχε 19 πόντους, ο Ντάρελ Άρθουρ 15, ο Ζακ Ράντολφ 14, οι Κουίνσι Ποντέξτερ και Τόνι Άλεν 7, ο Όστιν Ντέι 5, ο Ταϊσόν Πρινς 4 και ο Εντ Ντέιβις 3, ενώ ο φορμαρισμένος Τζέριντ Μπέιλες αρκέστηκε στους 4 πόντους με 0/5 σουτ και στις 7 ασίστ.

Από την άλλη ξεχώρισε ο Ρίκι Ρούμπιο με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ ο Ντέρικ Ουίλιαμς πέτυχε 19 πόντους και ο Γκρεγκ Στιέμσμα 12. Επίσης, ο Αλεξέι Σβεντ «έγραψε» 9 πόντους, αλλά ο Λουκ Ριντνάουρ περιορίστηκε στους 7 και ο Αντρέι Κιριλένκο στους 5.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×