Νιου Γιορκ Νικς: Πάρτι του Καρμέλο στο Μαϊάμι (video)

Έλειπαν τα «αφεντικά» και ο Καρμέλο Άντονι ισοφάρισε ρεκόρ καριέρας πετυχαίνοντας πενήντα πόντους στο πλαίσιο του εκτός έδρας 102-90 των Νιου Γιορκ Νικς επί των Μαϊάμι Χιτ.

Εξαρχής αποκλείστηκαν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ από την αναμέτρηση του «AmericanAirlines Arena», αλλά ο «Μέλο» ήταν διαθέσιμος για λογαριασμό των Νεοϋορκέζων. Ολοκλήρωσε το ματς με 11/16 δίποντα, 7/10 τρίποντα και 7/8 βολές, επιδόσεις αρκετές, ώστε οι Νικς να συμπληρώσουν σερί 9 νικών και να ανέβουν στο 47-26. Παράλληλα, η ομάδα του Μάικ Ουόντσον κατέλαβε τη δεύτερη θέση της Ανατολής, έστω με ποσοστιαίο πλεονέκτημα απέναντι στους πρωτοπόρους της Central, Ιντιάνα Πέισερς.

Πλην του Άντονι, ο Τζέι Αρ Σμιθ σημείωσε 14 πόντους με 5/15 σουτ και ο Ρέιμοντ Φέλτον 10 πόντους συν 9 ασίστ, ενώ οι Κένιον Μάρτιν και Ιμάν Σουμπέρτ πρόσθεσαν από 9 πόντους. Επίσης, οι Στιβ Νόβακ, Κρις Κόπλαντ και Πάμπλο Πριτιζιόνι από 3, ενώ ο Τάισον Τσάντλερ επανήλθε στη δράση με έναν πόντο (0/2 σουτ), 2 ριμπάουντ, 2 μπλοκ και 3 λάθη σε 23:56, αλλά πρωταγωνίστησε σε κρίσιμη φάση, 1:47 πριν από το φινάλε της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας μπλοκ επί του Κρις Μπος.

Από την πλευρά τους, οι Χιτ έπεσαν απώλεσαν σερί 17 εντός έδρας νικών και υποχώρησαν στο 58-16. Στα των σκόρερ, ο Μπος έφτασε στους 23 πόντους, ο Μάικ Μίλερ στους 18, ο Ρέι Άλεν στους 16, ο Νόρις Κόουλ στους 14, ο Ουντόνις Χάσλεμ στους 7, ο Κρις Άντερσον στους 6 και ο Σέιν Μπατίερ στους 5, ενώ οι Ρασάρντ Λιούις και Τζέιμς Τζόουνς δεν σκόραραν, αν και χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς από τον Έρικ Σποέλστρα. Τέλος σημειώνουμε αναφορικά με τη διακύμανση του σκορ πως οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι ήταν μπροστά με 58-50 στο 24λεπτο, αλλά οι Νικς έλεγξαν απόλυτα το σκορ από το τέλος της τρίτης περιόδου, στην οποία ο «Μέλο» πέτυχε 15 πόντους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×