Μαϊάμι Χιτ: Ανέλαβε ο Μίλερ στο Σάρλοτ (video)

Εν τη απουσία των Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Ρέι Άλεν, ο Μάικ Μίλερ πέτυχε 26 πόντους στο εκτός έδρας 89-79 των Μαϊάμι Χιτ σε βάρος των Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Ο Έρικ Σποέλστρα είχε προαναγγείλει νέο περιθωριοποίηση των κουρασμένων αστεριών των Χιτ χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία μικροτραυματισμούς, αλλά ο Μάριο Τσάλμερς επανήλθε στη δράση ξεπερνώντας πρόβλημα στον αστράγαλο. Εντούτοις περιορίστηκε στους 6 πόντους με 1/4 σουτ, τη στιγμή που μοίρασε 7 ασίστ. Αντίθετα, ο Μίλερ πέτυχε ατομικό ρεκόρ για το φετινό πρωτάθλημα με τους 26 πόντους του, που σημαδεύτηκαν από 7/11 τρίποντα! Ακόμα, ο Κρις Μπος πρόσφερε 18 πόντους και ο Ρασάρντ Λιούις 14.

Έτσι οι πρωτοπόροι της Ανατολής προωθήθηκαν στο 59-16. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από το ματς ο Σέιν Μπατίερ, που είχε 4 πόντους με 2/5 σουτ σε 27:34, δήλωσε πως είναι η εισαγωγή παίκτριας στο NBA είναι απλά θέμα χρόνου. Δεν θέλησε, όμως, να σχολιάσει ξεχωριστά την περίπτωση της Μπρίτνεϊ Γκρίνερ.

Για τις «αγριόγατες» του Μάικλ Τζόρνταν, που έπεσαν στο 18-58, ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ είχε 18 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Τζεφ Τέιλορ επέστρεψε με 3 πόντους σε 5:31 έπειτα από απουσία ενός αγώνα με αφορμή τραυματισμό στο πόδι. Στο περιθώριο, μαζί με τους Ραμόν Σέσιονς και Μπρένταν Χέιγουντ, έμεινε ο Μπάιρον Μάλινς, ο οποίος ίσως χάσει την υπόλοιπη χρονιά λόγω του τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×