Λος Άντζελες Λέικερς: Πέντε ακόμα χρόνια ο Μπράιαντ!

Θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ για πέντε ακόμα χρόνια, αν το επιδίωκε ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως δήλωσε μετά τη φοβερή εμφάνισή του εναντίον των Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

«Μπορώ να συνεχίσω για πέντε ακόμα χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα το κάνω» δήλωσε συγκεκριμένα ο «Μπλακ Μάμπα», που είναι ήδη στο Όρεγκον μαζί με τους συμπαίκτες του ενόψει του κρίσιμου αγώνα (11/04, 05:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Rose Garden». Με την αποστολή ταξίδεψε και ο Στιβ Νας, αλλά δεν κρίθηκε ετοιμοπόλεμος. Εντούτοις, ίσως επιστρέψει στον μεθαυριανό αγώνα (13/04, 05:30) εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Staples Center». Επίσης, ο Ντέβιν Έμπανκς, που είναι εκτός rotation, αποκλείστηκε εξαιτίας μικροτραυματισμού.

Από την πλευρά του, ο Πάου Γκασόλ επανέλαβε πως θέλει να συνεχίσει στους «λιμνάνθρωπους» για πολλά ακόμα χρόνια, αλλά πρόσθεσε πως δεν του αρέσει η αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του, η οποία τον ωθεί προς την πόρτα της εξόδου. Ακόμα, ο Μάικ Ντ’ Αντόνι ισχυρίστηκε πως απαιτείται… θαύμα, ώστε να γυρίσει ο Τζόρνταν Χιλ εντός της τρέχουσας σεζόν. Για την ώρα, ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται στο Νάσβιλ, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του έπειτα από τραυματισμό στο πόδι.

Στα των Μπλέιζερς, ο Νικολά Μπατούμ και ο Ουές Μάθιους αποκλείστηκαν με αφορμή τραυματισμό στον ώμο και στον αστράγαλο, αντίστοιχα, αν και ο Γάλλος διεθνής δηλώνει πως σκοπεύει να επιστρέψει εντός της τρέχουσας σεζόν, ενώ ο φορμαρισμένος Ουίλ Μπάρτον θα καταλάβει τη θέση του Μάθιους στο βασικό σχήμα του Τέρι Στοτς. Επίσης, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ αντιμετωπίζει ίωση, αλλά όλα δείχνουν πως θα παίξει σήμερα, ενώ η παρουσία του Τζέι Τζέι Χίκσον κρίνεται αμφίβολη. Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ ταλαιπωρείται από σπασμούς στη μέση, τη στιγμή που όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, όταν γίνει unrestricted free agent, την 1η Ιουλίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×