Σακραμέντο Κινγκς: Ξέσπασμα με Χόρνετς (videos)

Ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης από το πρώτο ημίχρονο και οι Σακραμέντο Κινγκς έφτασαν εύκολα στο 121-110 επί των Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Έτσι διέκοψαν σερί 5 ηττών στο «Sleep Train Arena» εν μέσω συνεχόμενων διοικητικών εξελίξεων. Γνωστοποιήθηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης πως η οικογένεια Μαλούφ όρισε την Παρασκευή (12/04) σαν προθεσμία αναφορικά με κατάθεση πρότασης αγοράς των μετοχών από το γκρουπ επενδυτών με έδρα το Σακραμέντο. Θυμίζουμε πως οι τωρινοί ιδιοκτήτες των Κινγκς έχουν συμφωνήσει ήδη με ομάδα επιχειρηματιών από το Σιάτλ, που φιλοδοξούν να επαναφέρουν τους Σούπερσονικς.

Στα του αγώνα, ο Τζον Σάλμονς σημείωσε 22 πόντους με 7/10 σουτ, ενώ οι Τζέισον Τόμπσον και Μάρκους Θόρντον πρόσθεσαν από 20. Ακολούθησαν οι Αϊσάια Τόμας με 15 πόντους, Ντε Μάρκους Κάζινς με 11, Τράβις Άουτλοοου με 9 και Ταϊρϊκ Έβανς με 8, ενώ ο Πατ Πάτερσον αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού, αν και αρχικά θεωρήθηκε διαθέσιμος. Έτσι οι «βασιλιάδες», που προηγήθηκαν με 53-34 στο δεύτερο 12λεπτο έπειτα από επιμέρους 18-6, ανέβηκαν στο 28-50.

Παράλληλα, οι Χόρνετς υποχώρησαν στο 27-52 παρά τους 23 πόντους του Έρικ Γκόρντον, που συμμετείχε σε δύο παιχνίδια εντός 24 ωρών για πρώτη φορά από το... 2011-12. Ακόμα, ο Ρόμπιν Λόπεζ πέτυχε 20 πόντους, ο Μπράιαν Ρόμπερτς άλλους 20 και ο Χαβιέ Ανρί 15, ενώ ο Ράιαν Άντερσον έμεινε στους 9 με 3/13 σουτ. Τέλος, ο Άντονι Ντέιβις πρόλαβε να πετύχει double-double 13 πόντων και 10 ριμπάουντ, πριν αποχωρήσει εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, που δεν φάνηκε σοβαρός, ενώ ο Γκρέιβις Βάσκεθ περιορίστηκε στους 4 πόντους με 2/6 σουτ όντας φανερά επηρεασμένος από τον χθεσινό τραυματισμό στον αστράγαλο.

{youtube}P4R_R8zJTZc{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×